Ukens premierer uke 2: Farmen kjendis, Baneheia-dokumentar og ny storserie på Disney+

Storslipp av reality og nye dokumentarer dominerer i uke 2, mens en ny storserie ventes å bli et stort trekkplaster for Disney+.

WandaVision sparker igang superheltserier

Disney+ ble populær mye takket være Star Wars-serien The Mandalorian. Nå er det tid for tjenestens neste store merkevare: Marvel-superheltene.

Det er ikke noe nytt med TV-serier om superhelter, men dette er første gang seriene er så tett knyttet til Marvels kinofilmer – et univers omtalt som Marvel Cinema Universe (MCU).

WandaVision. Foto: Disney+
WandaVision. Foto: Disney+

Det er også flere sesongpremierer denne uken, som Netflix-serien Disenchantment og TV 2 Sumo-aktuelle Prodigal Son. Netflix har også storfilm på trappene.

Hos de norske TV-kanalene er det reality som ventes å være seermagnetene. Denne uken er det Farmen kjendis som nok vil bli det store samtaleemnet. Du kan se alt annet som er nytt denne uken i vår oversikt nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder av programmer og serier, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre sine favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 2, 2021:


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X