August-premierer:

Ukens premierer uke 2: Farmen kjendis, Baneheia-dokumentar og ny storserie på Disney+

Annonse

Storslipp av reality og nye dokumentarer dominerer i uke 2, mens en ny storserie ventes å bli et stort trekkplaster for Disney+.

WandaVision sparker igang superheltserier

Disney+ ble populær mye takket være Star Wars-serien The Mandalorian. Nå er det tid for tjenestens neste store merkevare: Marvel-superheltene.

Det er ikke noe nytt med TV-serier om superhelter, men dette er første gang seriene er så tett knyttet til Marvels kinofilmer – et univers omtalt som Marvel Cinema Universe (MCU).

WandaVision. Foto: Disney+
WandaVision. Foto: Disney+

Det er også flere sesongpremierer denne uken, som Netflix-serien Disenchantment og TV 2 Sumo-aktuelle Prodigal Son. Netflix har også storfilm på trappene.

Hos de norske TV-kanalene er det reality som ventes å være seermagnetene. Denne uken er det Farmen kjendis som nok vil bli det store samtaleemnet. Du kan se alt annet som er nytt denne uken i vår oversikt nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder av programmer og serier, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre sine favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 2, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X