Seerrekord for 71° nord- Norges tøffeste kjendis

Discovery melder at 71° nord- Norges tøffeste satt seerrekord i premieren på ny sesong. Første episode ble sett av 463 000.

– Dette er så utrolig gøy! Etter den kruttsterke sesongen i fjor, som til slutt endte med ny seersnittrekord etter 21 år med 71° nord, var vi spente på hvordan det ville gå denne gangen. Vi visste at det var en bra gjeng på tur, men seertall er jo umulig å spå. At vi kommer enda bedre ut av startblokka enn vi gjorde i 2020, lover veldig godt for våren, heter det i en uttalelse fra programdirektør Magnus Vatn.

Seertallene er ventet å stige ytterligere, da våre nye seervaner betyr jevnt over færre som ser lineært og flere som ser via strømming og opptak.

Reality-slipp på TV og strømming

Januar er tradisjon tro tiden for storslipp av reality-serier og dette er et av programmene Discovery-nettverket satser mest på. NRK har Mesternes mester, mens TV 2 har blant annet The Voice og Farmen kjendis på programmet.

I vår premierekalender er programmet på 14. plass blant over 60 januar-premierer som så langt er oppført, hvor TV 2s The Voice så langt topper.

Programmet blir en viktig brikke i vårens sendeskjema, også på den nye strømmetjenesten Discovery+ (tidligere Dplay).

Victor Sotberg, Henrik Elvestad, Astrid Urenholdt Jacobsen, Steffen Iversen, Iselin Guttormsen, Vår Staude, Per Heimly, Fay Wildhagen, Isabel Raad og Adrian Sellevoll er kjendisene som denne runden skal ta seg den lange og vanskelige veien nordover.

2021søn10jan18:00Premiere71° nord - Norges tøffeste kjendis sesong 12Discovery+18:00 Sjanger:Reality

2021søn10jan20:3021:3071° nord - Norges tøffeste kjendis sesong 12TVNorge20:30 - 21:30 Sjanger:Reality

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Relatert

X
X
X