August-premierer:

Nytt i premierekalender: Ukesoversikter og enkeltepisoder

Annonse

Nå blir det enda enklere å holde oversikt over film- serie- og programhverdagen. Vi har lagt til ukesoversikter og enkeltepisoder.

Premierekalenderen har i mange år vært populær på Serienytt. Nå investerer vi mer tid og ressurser på å gjøre den både mer brukervennlig og med mer innhold.

Vi har alt rullet ut merking av favoritter. Nå følger vi opp med flere forbedringer.

Ukesoversikter, episoder og detaljer

Gjennom ukesoversikter kan du enkelt se hva som vises i nåværende uke. Enten på din favorittstrømmetjeneste (se eksempel for HBO Nordic) eller for serier, filmer og programmer.

Vi legger nå også til enkeltepisoder for de seriene som sendes ukentlig eller daglig. Det gjør det litt enklere å se når neste episode kommer, både inne på kalendersiden for serien eller på ukesoversikter (og enkelte av de andre premierekalender-oversiktene).

Kommende episoder. Foto: serienytt
Inne på kalendersiden vil det vises om/når neste episode kommer (basert på dagens dato).

Flere detaljer på kalendersiden legges også til. Her vil vi fortsette å øke med nye felt utover 2021.

Enklere navigering, både via premierekalender-nyheter og på oversiktene. Her arbeides det kontinuerlig med menyer og lenker – slik at du enda enklere raskt kommer dit du skal. Du kan eksempelvis se meny på alle premierenyheter som dette.

Oversiktene våre er som alltid strippet for repriser, slik at det blir mer oversiktlig (men inneholder fortsatt premierer på den aktuelle tjeneste/kanal, selv om det tidligere er vist på annen kanal/tjeneste).

Arbeid fremover

Vi håper dette gjør det litt mindre tidkrevende og litt enklere for alle lesere å holde oversikt. Vi vil fortsette å forbedre tjenesten utover 2021 så langt ressurser tillater det. Det er mye vi har planlagt og som står på to-do listen.

All feedback vi har mottatt, både ris og ros, er til stor hjelp. Vårt mål er å alltid være så behjelpelig som mulig med å gi leserne oversikt i en stadig mer kaotisk film-, serie- og programhverdag.

Serienytt driftes og utvikles utelukkende på inntekt fra abonnenter og annonsører, kulturnettsiden mottar ikke offentlig støtte. All inntekt øremerkes uavhengig kulturjournalistikk og utvikling av tjenesten. Vi er derfra ekstra takknemlig for alle som gjør det mulig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X