Julekalendere på TV og strømming i 2020

Strømmetjenestene gjør det mulig å for deg å fråtse i nærmere 20 klassiske julekalendere på blant annet TV 2 Sumo, NRK TV og Dplay. I tillegg er det tre nye julekalendere i år for barn og ungdom.

Vi gir deg oversikt over hva du kan se frem til i år. Både julekalendere som alt ligger klar i de ulike strømmetjenestene og de som først blir tilgjengelig 1. desember.

Hvilke julekalendere vises på NRK i 2020?

Stjernestøv er en helt ny julekalender som vises daglig. Jul i Skomakergata, Amalies jul, Versthuset Den Gyldne Hale og Theodors julekalender er fra før tilgjengelig på NRK TV, hvor det også blir gjensyn med Julekongen, Theo og den magiske talisman, Snøfall, Emblas saga og Jakten på tidskrystallen.

Hvilke julekalendere vises på TV 2 i 2020?

TV 2 Zebra viser The Julekalender og Julefergå daglig. De gjøres også tilgjengelig på TV 2 Sumo. Tinka og kongespillet og Tinkas Juleeventyr blir også tilgjengelig på TV 2 Sumo.

Hvilke julekalender vises på TVNorge og Dplay i 2020?

TVNorge viser tidligere sendte Jul i Blodfjell sesong 1. Begge sesonger gjøres tilgjengelig i sin helhet på Dplay, som også gjør tilgjengelig Nissene på låven, Nissene over skog og hei og Asbjørns julekalender.

Hvilken julekalender vises på Viaplay i 2020?

Alle tre tidligere sendte sesonger av Det store eksperimentet er tilgjengelig.

Hvilke nye jukekalendere kommer på TV og strømming i 2020?

Stjernestøv (NRK), Julefeber (DR2) og Mirakel (SVT1) er de nye julekalenderne som kommer i 2020.


Julekalendere som blir tilgjengelig fra 1. desember


Alle julekalendere tilgjengelig i 2020

Noen julekalendere er tilgjengelig også før 1. desember. Her kan du lese mer om de ulike julekalenderne, med informasjon hentet fra vår seriedatabase.

Knapp
  • Alle
  • NRK TV (10)
  • Discovery+ (4)
  • TV 2 Sumo (4)
  • Viaplay (1)
Barn
7.2

Amalies jul

NRK TV
Klarer Nisseungen å nisse nok nissestreker og nissegleder før den store prøven på Månetoppen? Og vil det komme menneskefolk i det store huset?
Barn, Eventyr
7.3

Emblas saga

Efraim von Trippelhatt har et kart til julenissens rike. Det er flaks for Embla, som trenger å få tak i julenissen sporenstreks.
Barn, Eventyr
5.9

Theo og den magiske talisman

NRK TV
Klassekameratene plager Theodor. Han søker tilflukt hos morfaren, Harald. Sammen maler de fantasilandet Thannanaya. Men idet klokken slår 15.45, faller Harald om.
Barn, Eventyr
5.6

Stjernestøv

NRK TV
Vi møter Jo som flytter til et nytt sted etter at foreldrene skiller seg. Far til Jo, Steinar, er astronom, og sammen ser de to ofte på stjernehimmelen.
Barn, Eventyr
6.8

Tinka og Kongespillet

TV2 Sumo
Tinka blir kronprinsesse, og flytter inn i Kongens slott. Kongen drar på rundreise i Nissenes rike, men kommer ikke hjem. Det utløser et kongespill, en kamp mellom en representant fra hver av rikets regioner. Tinka, som er den nye kronprinsessen, må stille.
Barn
7.3

Julefeber

Bjørn og søsteren Gro opplever et storstilt juleeventyr når faren i ren desperasjon låner ut deres leilighet til en skummel fyr.
Barn
0

Juleønsket

12-år gamle Julie ønsker å feire jul med hele familien, men foreldrene jobber på julaften. Engleaspiranten Rafi får i oppgave å innfri hennes ønske.
Barn
7.0

Mirakel

Ingeniørene Anna-Carin og Vilgot skaper et kunstig svart hull som binder sammen årene 1920 og 2020.
Komedie
5.2

Julefergå

TV2 Sumo
Julestemning, mystikk og absurde historier preger fergen «MF Svelå» i denne julekalenderen fra TV 2.
Barn, Program
0

Supernytts julekalender

NRK TV
Når sjefen i Supernytt bestemmer seg for å bli kjendis, blir førjulstiden alt annet enn koselig for programlederne.
Barn, Eventyr
6.8

Tinkas Juleeventyr

TV2 Sumo
Nissen Tinka og mennesket Lasse prøver å finne ut hvorfor nissene har tapt sin magi, og hvorfor mennesker og nisser ikke har sett hverandre på 100 år.
Barn
6.9

Julekongen

NRK TV
Ni år gamle Kevin lever i kjedelige omgivelser, inntil alt en dag endres - for Kevin oppdager en hemmelig hule som leder til en annen verden.
Komedie
7.6

The Julekalender

TV2 Sumo
Tre nisser er ute på reise for å finne livsmelodien til sjefnissen Good old gammel nok. Serien var julekalender på TV 2.
Komedie
7.7

Jul i Blodfjell

Discovery+
Humorserien som utforsker en mordgåte gjennom 24 episoder i ren julekalenderformat.
Barn, Eventyr
8.2

Snøfall

NRK TV
Julekalender om foreldreløse Selma som drømmer om å få sin egen familie. Hun finner veien til eventyrverdenen Snøfall der overraskelser, farer og magi venter.
Barn
0

Det store eksperimentet

Viaplay
Fordelt over 24 episoder får vi følge Professor Primus, labassistenten Sigma, to nysgjerrige barn og en dommer. De to barna har vunnet en fiktiv oppfinnerkonkurranse, og som en del av premien får de besøke en ekte oppfinner; selveste Professor Primus, tidenes første vinner av samme konkurranse.
Annonse

Få tilgang til Disney+ her

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X