Dexter vender tilbake

Annonse

Dexter vender tilbake i miniserieformat på amerikanske Showtime.

Dexter blir miniserie

I 2013 takket Dexter for seg med en seriefinale som ble alt annet enn godt mottatt av fansen. Nå får Dexter en mulighet til å gjøre det hele godt igjen i en ny miniserie.

Michael C. Hall er selvfølgelig tilbake i hovedrollen i serien, som satser på å ha premiere høsten 2021. Produksjonen starter til våren, om alt går etter planen.

Phillips er tilbake i sjefstolen

Clyde Phillips blir sjefprodusent for miniserien. Han var ansvarlig for Dexter de fire første sesongene, før han forlot serien i starten av femte sesong. At mannen bak det som anses som seriens sterkeste periode er tilbake vil nok berolige fans som hadde problemer med hvordan serien ble rundet av.

Hva handlingen blir er ikke avslørt, ei heller øvrige skuespillere som er involvert i prosjektet. Det blir produsert totalt ti episoder.

Showtime-serier har i utgangspunktet først blitt vist på HBO Nordic i Norge de senere årene. Hva som skjer med Dexter er ikke helt avklart, da Showtime-eier CBS satser globalt med strømmetjenesten Paramount+. Den nye strømmetjenesten skal etter planen vise Showtime-serier.

Paramount+ kommer etter planen til Norge som enkeltstående strømmetjeneste i starten av 2021. Vi kommer tilbake med mer informasjon så fort vi får avklart hvor i Norge serien blir vist.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X