Dette kommer på TV 2 Sumo og C More i juli 2020

Månedsoversikter:

TV 2 og C More fortsetter med sommeroffensiven i juli. Ny sesong av Huskestue og den britiske actionserien Bulletproof er blant høydepunktene. Her er oversikten.

Sommerens vinner?

Med Premier League i gang igjen, kombinert med at Sumo har spart på mange seriepremierer til sommeren, kan mye tyde på at strømmetjenesten stiller blant de sterkeste i sommer. De fleste premierene kom i juni, men det fylles også på med noen spennende godbiter denne måneden.

Fjerde sesong av Line of Duty, en serie vi absolutt anbefaler, sparker igang måneden. For de som savner Lethal Weapon-serien kan kanskje den britiske nykommeren Bulletproof være et godt alternativ, sesong 1 kommer 17. juli og sesong 2 kommer i august.

Siste sesong av Man With a Plan og ny sesong av Vida står også på menyen.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på TV 2 Sumo og C More i juli 2020:

Nye serier og sesonger

Dette er seriene som har premiere på TV 2 Sumo og C More.

Filmpremierer

Øvrige serier

Serier som er vist først andre steder finner du oversikt over her. For TV 2 er det noen serier som først kommer på TV etter at de er vist på strømmetjenesten.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud