Månedsoversikter:

Dette kommer på Netflix i juli 2020

Magiske eventyr i Cursed og superhelter i The Umbrella Academy sørger for en actionfylt juli-måned på Netflix. Et dusin serie- og sesongpremierer, flere nye filmer og komikere som Jim Jefferies og Jack Whitehall sørger for en rikholdig meny.

Netflix får ha sommeren i fred fra nykommer-konkurrent Disney+, som har utsatt lanseringen sin til september. Månedens premierer bærer preg på å nettopp være myntet på Disney-fans, med nevnte Cursed som fremste eksempel. Serien tar en feministisk vri på en kjent eventyrfortelling.

Cursed. Foto: Netflix
Cursed. Foto: Netflix

Det er også en rekke thriller-nyheter for de som ønsker litt spenning i sommermånedene. I australske Stateless følger vi Dexter og Chuck-kjenning Yvonne Strahovski i hovedrollen, handlingen er satt til en interneringsleir.

Det er også tysk spenning i ny sesong av How to Sell Drugs Online (Fast), brasiliansk spenning i virus-utbrudd serien Kissing Game og skrekk i japanske JU-ON: Origins. Ingen skal anklage Netflix for ikke å satse internasjonalt!

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Merk at Netflix daglig kommer med nye premierer, selv om de fleste premièrene er annonsert før månedsskiftet. Sjekk derfor innom jevnlig for siste oppdatering.


Dette kommer på Netflix i juli 2020:

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Netflix.

Filmpremierer

Filmene som kommer først på Netflix

Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal.

Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV.

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Seriesommeren 2020

Nærmere 100 serie- og sesongpremierer i sommer er vanskelig å holde oversikt over. Heldigvis gjør Serienytt jobben for deg!

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
AnnonseDisney-annonse
X
X
X