TV 2 og C More satser friskt på seriefronten, med både blodferskt innhold og et par gamle kjenninger. Her er oversikten.

Serietung sommersatsing

Juni bærer preg av at det nå er tid for serier, en velkjent strategi for TV 2. Nå har ting endret seg mye grunnet pandemi-situasjonen, men normalt er sommeren tiden hvor det er lite fotball og mest prominente reality-programmer å satse på. Da «slippes seriene løs», som også forklarer hvorfor enkelte serier vises i god tid etter amerikansk premieredato (dette kan også ha med rettigheter å gjøre).

C More er eid av TV 2 og for Sumo-abonnenter vil du også få tilgang til filmer og serier derfra. Derfor samler vi de to i våre månedlige oversikter. Oversikten vår oppdateres fortløpende med nytt innhold.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på TV 2 Sumo og C More i juni 2020:

Nye serier og sesonger

Dette er seriene som har premiere på TV 2 Sumo og C More.

Filmpremierer

Øvrige serier

Serier som er vist først andre steder finner du oversikt over her. For TV 2 er det noen serier som først kommer på TV etter at de er vist på strømmetjenesten.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer