Kompani Lauritzen er fornyet med sesong 2

TV 2 har funnet en ny realitysuksess i konkurranseprogrammet Kompani Lauritzen. Ikke overraskende har kanalen derfor valgt å fornye programmet.

Nyheten ble først bekreftet i VG. Det er ikke avklart hvilke deltagere som blir å finne i den nye sesongen. Jakten på nye kjendiser er på gang.

Under koronapandemien har det blitt mindre innhold på TV som følge av at produksjoner er tvunget til å stenge ned. Kompani Lauritzen har truffet mange seere med sitt budskap om samhold, samarbeid og en noe fantasipreget portrettering av livet som soldat.

Det har også gitt underholdningsavdelingene i pressen noe å skrive om, som nok også bidrar til et engasjement på nivå med Farmen Kjendis. Programmet skapte en rekke minnerike øyeblikk som gikk sin seiersgang på sosiale medier, blant annet når en av deltagerne tar det noe bokstavelig at en «hel sild» skal spises rå.

Programledere i sesong var Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård. Hvem som leder den nye sesongen er enda ikke avklart. Årsaken er at Lauritzen også kommenterer Tour de France og den pågående pandemien skaper usikkerhet om produksjonen kan kollidere med sykkelrittet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Relatert

X
X
X