CBS satser på serie om Clarice Starling

-

Annonse

CBS har bestemt seg for en håndfull nye serier de vil satse på. En av de handler om Clarice Starling.

Clarice er det siste tilskuddet til serier og filmer satt til Nattsvermeren-universet fra forfatter Thomas Harris. Jodie Foster spilte FBI-agent Clarice Starling i 1988-filmen, med Anthony Hopkins i rollen som massemorderen og kannibalen Hannibal Lecter.

Handler om tiden etter Nattsvermeren

Serien har australske Rebecca Breeds i rollen som FBI-agenten. Hun er en av mange australske skuespillere som har funnet veien til USA etter en rolle i Home and Away. Hun dukket også opp i Pretty Little Liars og The Originals.

Kal Penn, Nick Sandow, Michael Cudlitz, Lucca De Oliveira og Devyn A. Tyler har også faste roller i serien.

Handlingen er satt til seks måneder etter hendelsene i Nattsvermeren og følger primært Claire i det hun vender tilbake til livet som agent.

Fra kanalen bak Blue Bloods

Forrige gang vi besøkte dette universet i serieformat var i den kritikerroste serien Hannibal. Da var det NBC som stod bak og det er lite som tilsier at Claire vil følge samme visuelle og tematiske tone satt av den særegne serien.

CBS er en kanal som spesialiserer seg på et publikumsvennlig krimformat og kanalen har de siste årene satset tungt på ny-versjoner. Blant annet av MacGyver og Hawaii-Five-0. I Norge er nok seriene Blue Bloods og NCIS blant de mest sette CBS-seriene.

CBS kunngjorde i samme vending at to andre nye serier som ventes å komme i 2021 blir The Equalizer og B Positive.

Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama, Krim, Periodedrama