Ukens premierer uke 18, 2020: The Rookie sesong 2 er blant dusinet nye premierer

The Rookie er tilbake med ny sesong, i tillegg blir det action og sci-fi i Snowpiercer. Sjekk ut hva annet som er nytt i vår ukentlige oversikt.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Kinopremierene er inntil videre utsatt på grunn av pandemi. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 18, 2020

[arm_setup id=»1″ hide_title=»true» popup=»true» link_type=»link» link_title=»Klikk her for å bli abonnent» overlay=»0.6″ modal_bgcolor=»#000000″ popup_height=»auto» popup_width=»800″ link_css=»» link_hover_css=»»]

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud