The Man in the High Castle: Siste sesong kommer i november

The Man In The High Castle

Fjerde sesong av The Man in the High Castle kommer 15. november, det avslørte Amazon Studios under årets Sand Diego Comic-Con. I tillegg ble vi gitt den første smakebiten fra den nye sesongen.

Handlingen starter rett etter cliff-hanger fra sesong 3

Det har vært litt av en berg-og-dalbane for science fiction-serien om en alternativ virkelighet hvor nazistene vant krigen. Første sesong var hyllet av kritikere, men så forsvant sjefprodusenten og andre sesong fikk en langt mer blandet mottagelse. I tredje sesong var derimot serien tilbake på spor og avsluttet med litt av en cliff-hanger.

Sesong 4 fortsetter handlingen rett etter det vi så mot slutten av forrige sesong. Juliana Crane (Alexa Davalos) er i nød i en alternativ virkelighet fra sin egen (som er lik vår egen) og det er ikke hvem som helst som finner henne.

Sesongen avslutter det som er en tettpakket seriehøst med flere nye spennende serier og returnerende favoritter. Samtlige episoder slippes samme dag og runder med det av nok en Amazon-original, i år har blant annet Sneaky Pete og The Tick blitt kansellert.

Fra premierekalenderen

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

2019fre15nov09:00PremiereThe Man in the High Castle sesong 4Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Drama,Krig,Periodedrama,Science Fiction

Høstens sesongpremierer

Finn ut når The BlacklistOkkupertNew AmsterdamGrey’s Anatomy og andre seriefavoritter er tilbake igjen med ny sesong høsten 2019.