Hjem Nyheter

Den første traileren til Westworld sesong 3 viser oss en helt ny verden

0
Westworld sesong 3. Foto: HBO
Westworld sesong 3. Foto: HBO

Breaking Bad-stjernen Aaron Paul får litt av en serie å bære på sine skuldre når Westworld er tilbake på skjermene i 2020. 

Det er en ny verden, men det betyr ikke at den er en bedre en skal vi tro den nye traileren.

Game of Thrones er ferdig og nå overlates det til Westworld å være den store seermagneten for HBO. Mye har endret seg siden den western-inspirerte første sesongen, noe den første teaseren illustrerer til fulle.

Vi er i en fremtid langt unna sand og støv fra robot-cowboyer fanget i ferdigskrevne historier. Nykommer Aaron Paul (Breaking Bad) får en fremtredende rolle i en sesong som vi vet relativt lite om. Med traileren bekrefter at i hvert fall Dolores (Evan Rachel Wood) dukker opp. Lena Waithe og Vincent Cassel er andre nykommere.

Serien fra Lisa Joy og Jonathan Nolan vil ha premiere i løpet av 2020.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here