August-premierer:

Dette kommer på Viaplay i februar 2019

Annonse

Den nye Viaplay-originalen Hidden – Førstefødt er klar for strømmetjenesten i februar, i tillegg til storfilmen Ant-Man and the Wasp

Ny originalserie

Viaplay har ikke vært beskjeden de siste par årene hva gjelder å satse på egenproduksjoner. Måneden sparkes igang med Hidden – Førstefødt, som er en serie som omfavner det overnaturlige. Pia Tjelta og Izabella Scorupco har blant annet roller i serien.

I tillegg er det innkjøpt spenning i form av NBC-serien The Enemy Within, en serie som frir til fans av Blindspot og The Blacklist. Der finner vi blant annet Dexter-skuespiller Jennifer Carpenter i en fremtredende rolle.

The Enemy Within. Foto: 2019 NBCUniversal Media, LLC

Serien sendes ukentlig og bidrar med det å øke andelen serier som sendes kort til etter amerikansk førstegangsvisning. Fra før sendes blant annet Magnum, P.I., The Blacklist og New Amsterdam ukentlig på strømmetjenesten.

Det er også klart for Sean Bean-serien The Oath, som ble flyttet til februar etter å ha først vært satt opp for premiere i januar.

Foto: © 2017 ABC Studios and CBS Studios, Inc.

Strømmetjenesten kan også skilte med 13 sesonger av nylig kansellerte Criminal Minds, første sesong av den undervurderte Showtime-serien The Chi og siste sesong av Outcast.

Liten superhelt

Ant-Man and the Wasp er oppfølgeren til Ant-Man. Stofilmen ble varmt mottatt av kritikerne sommeren 2018 og er et åpenbart valg for superhelt-fans. Spesielt de som følger med på Marvel-universet, da filmen er tett knyttet opp mot blant annet Avengers-filmene.

Foto: © 2018 MARVEL

Den er en av over dusinet nye filmer tilgjengelig for Viaplay-kunder. Charlize Theron-filmen Tully, komedie I Feel Pretty og animasjonsfilmen Rive-Rolf er blant annet på menyen for februar.

Du finner fortløpende oppdatert oversikt over alt som kommer nedenfor. Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

Serie- og sesongpremierer

februar, 2019

Øvrige serier

februar, 2019

Filmer

februar, 2019

Dokumentarer

februar, 2019

[td_block_12 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»97728,98116,97895″ header_color=»#1e73be» limit=»3″ tdc_css=»»]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X