The Affair. Foto: HBO Nordic.
Annonse

Den lange ventetiden tar slutt til sommeren. The Affair sesong 4 kommer på HBO Nordic 18. juni. 

The Affair er en av HBO Nordics mest populære innkjøpte serier. Showtime-seriens ferskeste episoder sendes eksklusivt på strømmetjenesten under et døgn etter at de sendes i USA. Det har gått lang tid siden forrige sesong, som ble sendt fra 21. november 2016.

Noah, Helen, Alison og Cole lever i økende grad adskilt fra hverandre i den kommende sesongen. Hver og en er i et nytt forhold, som tvinger de til å avgjøre om de er klar og villig til å slippe fortiden for godt i en sesong om nye starter, tragiske slutter og en evig-unnslippende mulighet for tilgivelse.

Ny skuespiller for sesongen er Sanaa Lathan (Shots Fired) i rollen som Janelle, en tøff rektor ved skolen hvor Noah underviser.

Dramaserien til HBO Nordic er en av tre innkjøpte Showtime-serier som har fått premieredato. Billions er tilbake i mars med sesong 3 og I’m Dying Up Here sesong 2 kommer i mai.

Annonse

2018man18jun06:00PremiereThe Affair sesong 4HBO Nordic06:00 Sjanger:Drama,Spenning

 

Se hva mer som kommer

Sjekk ut HBO Nordic-kalenderen for flere premierer. Abonnenter har også tilgang til oversikt over alle nye kommende serier her, i tillegg til oversikt over alle nye kommende sesonger.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer