Tre nye serier på vei fra CBS All Access

CBS All Access

Amerikanske CBS All Access har satt igang produksjonen av tre nye serier; Komiserien No Activity, thrilleren $1 og dramaserien Strange Angel.

Strømmetjenesten CBS All Access ble etablert i 2014 i USA. I år kom den første serien fra datter-selskapet til CBS i form av The Good Wife. HBO Nordic sikret seg rettighetene til å vise serien her i Norge. I tillegg kommer storproduksjonen Star Trek: Discovery, som kommer i høst på Netflix. 

The Good Fight
HBO Nordic-aktuelle The Good Fight var den første originalen fra CBS All Access. Nå kommer det enda mer.

Tjenesten fortsetter å satse friskt og har gitt grønt lys til tre nye serier; Komedien No Activity, thrilleren $1 og dramaet Strange Angel

Will Ferrel produsererer komiserien No Activity 

No Activity er en komiserie fra Will Ferrel, Adam McKay og Funny Or Die. Planen er at den sendes på slutten av 2017. 

I serien følger vi to spanere, to kriminelle og to meksikanske tunnelarbeidere, alt med en pågående politiaksjon mot et narkotikakartell. Serien er basert på den autstralske serien ved samme navn. 

Dobbeltliv i Strange Angel

Strange Angel er satt til Los Angeles på 40-tallet. Den handler om den «mystiske og brilliante» Jack parson. Mens han på dagtid lever livet som anerkjent vitenskapsmann, deltar han på nattestid i det okkulte og utøver «sex-magi ritualer». Serien er basert på George Pendle-boken ved samme navn fra 2006.

Produsenter er Mark Heyman, Ridley Scott, David DiGilio og David W. Zucker. David Lowery er tilknyttet som produsent. 

Det er enda ikke avklart om serien kommer i 2018 eller 2019.

Annonse

$1: Amerikanske moderne samfunn i amerikansk småby

Thrillerserie $1 viser det moderne amerikansk samfunn i en liten by. Vi følger ferden til en dollarseddel som bytter hender og kobler sammen en gruppe karakterer som er involvert i sjokkerende drap.

Det er enda ikke avklart om serien kommer i 2018 eller 2019.

Kommer nok også her hjemme

Ingen av seriene er i skrivende stund klar for noen norske aktører, men normalt dukker alltid CBS-serier opp på kanaler eller strømmetjenester her hjemme. Vi regner det dermed som rimelig sikkert at seriene blir tilgjengelig kort tid etter USA-premierer. 

CBS All Access har på pressekonferanse også bekreftet at det satser på flere nye serier fremover, med hovedvekt på dramakategorien. 

Abonnent? Da kan du sjekke ut vår oversikt over kommende serier