Dette er deltagerne i Farmen Kjendis 2018

Farmen Kjendis ble den store vinneren i vinter og vår, med godt over 1 million seere på TV 2. Det overrasker dermed ingen at det blir nok en sesong. 

Nå er det avslørt hvilke 12 kjendiser som skal forsøke å matche hva «Lothepus» og kompani serverte oss i år.

Det skal nok vanskelig gjøres å toppe seertallene fra i år, men uansett har deltagerne sikret seg langt større kjendis-status. For programmet er alt en av tidenes største suksesser.

Innspillingen startet 25. mai på Finnsvika gård utenfor Halden.

Dette er deltagerne i Farmen Kjendis 2018

Aune Sand (51), Inga Berit Lein (36), Lene Elise Bergum (45), Dennis Vareide, Erlend Elias Bragstad (34), Maiken Wahlstrøm Nilsen (26), Stian Sandø (25), Martine Ek Hagen, Frank Løke (37), Stian Thorbjørnsen (35), Johanne Thybo Hansen (25) og Kristine Thybo Hansen (25) er de utvalgte 12 deltagerne. 

Hvis noen av navene får deg til å ta en Guardians Of The Galaxy..

La oss kjapt gi deg oversikten:

Paradise Hotel-fans drar kanskje kjensel på Thorbjørnsen, som var med der i 2012. Fotomodellen Maiken Nilssen var med i Top Model, mens Aune Sand har vært en gjenganger i pressen siden han regisserte Dis i 1995, en film ansett som en av tidenes norske kalkuner (legendarisk var også at en anmelder nektet å gi filmen terningkast).

Programlederne fra TVNorge-serien Jegertvillingene dukker opp (Johanne og Kristine), mens Stian Sandø er proglamlder for NRK-serien Newton.

Den erfarne programlederen Inga Berit Lein fra Bønder i By’n gjør at den yrkesgruppen stiller sterkt med nær halparten av deltagerne.

Hvem andre? Lena Elise Bergum har spilt i Hotel Cæsar, men har ikke vært aktiv skuespiller de siste årene, nå er hun tilbake etter at helsen krevde sitt de senere år. Det er ikke første kjendis-reality for henne, hun har også vært med i Robinson VIP i 2005.

Idretten er også representert ved Frank Løke, som tidligere spilte håndball, og langrennsløper Martine Ek Hagen.

En outsider i det hele må vel sies å være Dennis Vareide, youtube-sensasjonen fra duoen Prebz og Dennis. Han vil nok ha de yngre seerne i ryggen, og også gjøre at TV 2 tiltrekker seg litt flere av en målgruppe TV-kanalene i økende grad taper kampen om.

Bloggeren og stylisten Erlend Elias Bragstad er sistemann, han har alt erfaring som kjendisdeltager i 71 Grader Nord.

Programleder er fortsatt Gaute Grøtta Grav. Farmen Kjendis har premiere på nyåret 2018.

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Relatert

X
X
X