Den nye dramakomedien Lucifer er klar for norske Fox, første episode sendes 30. mars kl. 21:55.

American Family Association forsøkte i sin tid å stoppe serien fordi den gjorde «Satan likandes» (enkelte amerikanere altså, de er ufrivillig morsomme), men den fant sin vei til amrikansk fjernsyn og nå følger norske Fox opp .

Serien forteller historien om Lucifer Morningstar som blir lei av å herske i Helvete og dermed abdiserer for å bli konsulent for politiet i Los Angeles. Jepp, du leste riktig. Med djevelske evner går han til verks for å avsløre syndere. Historien er adapsjon fra tegneseriebladet Lucifer, som igjen er en spin-off fra tegneseriebladet The Sandman.

TV-serieglade mennesker vil nok dra kjensel på noen av seriens skuespillere. Thomas Ellis fra Eastenders har hovedrollen og Lauren German (Chicago Fire) som sidekick-etterfosker, mens True Blood og Soutland-kjenning Kevin Alejandro spiller hennes eks-mann. D.B. Woodside (24, Suits) og Lesley-Ann Brandt (Spartacus) har andre roller.

Blant kritikerne var det delte meninger om serien da den premierte 25. januar,den har en 49%-status hos kritiker-nettstedet Rotten Tomatoes. Totalt ble første episode sett av nesten 11 millioner hvis man regner med opptak. Den har ikke helt klart å holde på alle seerne i påfølgende episoder, men det gjør den til en av Fox-nettverkets største seermagneter i år og det er ganske sannsynlig at den fornyes.

Vi har lagt serien til i Premierekalenderen og Serieprognosen. Se oversikt over månedens premierer her.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer