Se Cougar Town-stjernenes gjesteopptredener i andre serier

Cougar Town har kortet ned ventetiden frem mot sesongstarten i 2012 ved å la skuespillerne dukke opp i små «cameos» i bakgrunnen på andre etablerte serier. Til sammen er rundt 10 slike opptredener planlagt.

Som vi skrev for en tid tilbake så har Cougar Town-gjengen brukt pausen frem mot sesongen i 2012 til å poppe opp i små opptredner i andre populære serier. Dette er et godt PR-stunt som selvsagt bidrar til å holde både skuespillerne og serien ferske i minnet til seere gjennom en ekstra lang pause.

Det skal være omtrent 10 slike stunts planlagt og i skrivende stund er 6 av disse gjennomført. Det gjelder derfor å holde øynene åpne i serier som How I Met Your Mother, Suburgatory, 2 Broke Girls og Man Up, hvor det ryktes at Cougar Town-tryner kan dukke opp.

 

Ian Gomez i Grey’s Anatomy

I Grey’s Anatomy episoden som ble vist 13.oktober i USA, så trakk Ian Gomez på seg legefrakk og stetoskop og vandret muntert gjennom gangene på Seattle Grace. Du skimter ham bak Chief og Bailey og en av deres mange «walk’n talk» sekvenser.

 

Brian Van Holt og Ian Gomez i The Middle

Her må du holde gluggene åpne og følge godt med! I begynnelsen av The Middle episoden som ble vist 19.oktober, så kan du se Van Holt og Gomez som vandrer gatelangs. Legg spesielt merke til øyeblikket hvor Frankie sier «And then I looked around…»

Annonse

 

 

 

Josh Hopkins i Castle

I Castle-episoden som ble vist 24.oktober, så la selv undertegnede merke til da «politibetjent» Hopkins overleverte en dokumentmappe til Esposito og deretter ble belønnet med et noe rødmende smil fra Beckett.

 

Courteney Cox og Christa Miller i Private Practice

I Private Practice-episoden som ble vist 27.oktober, så fikk vi se kjekkas-legen Jake Riley følge Cox og Miller tilbake til resepsjonsområdet. Crista Miller fortalte på sin Twitter-profil at de forestilte et lesbisk par.

 

Busy Philipps i Happy Endings

I Happy Endings-episoden som rullet over skjermen 10.november, så kunne observante sjeler kjenne igjen en kjent og flørtete blondine som tydeligvis sjekket ut Brad. Eller i hvert fall ryggen hans…

 

Dan Byrd i Body of Proof

I Body of Proof episoden som ble vist 29.november, så kunne vi se etterforskerne Morris og Baker som spurte ut en bartender om en jente med dragetatoveringer. Følg nøye med i bakgrunnen i begynnelsen for å se Byrd sitte å kose seg med en dring. Litt etter, så flytter han seg til baren og Morris går rett forbi han.

Det har ikke lykkes meg å finne et klipp av denne opptreden. Skulle du snuble over det, så tips oss i kommentarfeltet.

 

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer