Den nye storsatsingen American Horror Story har premiere hos Fox International Channels i hele 93 regioner i uke 45. Dette inkluderer Fox Crime Norge den 10. november kl. 23:00.

Serien hadde premiere 5. oktober på kanalen FX med 3,2 millioner seere, som var nettverkets tredje beste premiere gjennom tidene. Kanalen sender fra før serier som Sons of Anarchy og Justified. 

Plottet er noe som en klassisk skrekkfilm; En familie flytter inn i et hus som er hjemsøkt og starter med å spille på ting som deres frykt. Serien har blitt beskrevet som en “psycho-sexual thriller” – noe som gir assosiasjoner til True Blood. I tillegg til huset blir vi også kjent med tidligere eiere av huset gjennom både fremtiden og fortiden. Og vi blir også kjent med andre karakterer som på en eller annen måte er tilknyttet huset eller familien Harmon. Familien består av Ben (Dylan McDermott), Vivian (Connie Britton), og Violet (Taissa Farmiga).

Serien er skapt av Glee-skaperne Ryan Murphy og Brad Falchuck. De to har også tidligere jobbet med serien Nip/Tuck.

Første sesong består av 13 episoder, der vi også kan se fram til gjesteroller av Kate Mara (Entourage) og Sarah Paulson (Studio 60). I tillegg til Zarchary Quinto (Heroes) sin første TV-rolle siden Heroes ble kansellert i 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=FDb4SqqiQag

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!