Emmy Awards 2011: Mad Men beste dramaserie for 4. gang!

Periodedramaet gikk til topps nok en gang.

Med seier til Mad Men de tre foregående år, var den en storfavoritt etter det kritikerne beskriver som den beste sesongen så langt. Den skuffet ikke og vant, men seriens skuespillere måtte nøye seg med nominasjon.

Bryan Cranston har sanket Emmyer de siste årene, men er ikke med i år. Det ga endelig Jon Hamm sjansen etter å ha vært nominert år etter år, men måtte vente seg tøff motstand, spesielt med nykommer Steve Buscemi.

Ingen pris til Jon Hamm

Noe overraskende tok Kyle Chandler (Friday Night Lights) prisen. Det var kanskje Jon Hamms eneste sjanse, for neste år er nok godeste Cranston tilbake og det spørs hvor lenge Mad Men holder det gående.

Annonse

For beste regi tok mesterregissør Martin Scorsese som forventet hjem prisen for Boardwalk Empire.

Julianna Margulies var en storfavoritt i forkant for beste skuespillerinne og innfridde for sin rolle i The Good Wife.

For Margo Martindale ble det en herlig kveld, den erfarne skuespillerinnen ble for første gang nominert og tok hjem statuetten for beste birolle for sin innsats i Justified. Hun var kanskje kveldens mest rørte og rørende vinner.

Pris til Peter Dinklage

Dinklage tok med seg hjem en velfortjent Emmy

For beste manus måtte Mad Men og Game of Thrones se seg slått av Friday Night Lights.

Game of Thrones-stjernen Peter Dinklage tok hjem en velfortjent emmy, i det som kanskje er årets største snakkis blant TV-seere.

LES OGSÅ

Game of Thrones sesong 1. Foto: HBO Nordic

Game of Thrones sesong 1: Et vidunder av en serie

Kampen om Westeros er en verdt å følge. 'Game of Thrones' makter å bli det beste HBO har å by på alt etter første sesong. Les vår anmeldelse av sesong 1.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
4 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer