Mandag 11.juli er det premiere på Syfy sin nye action-serien ‘Alphas’. Mennesker med ekstraordinære evner blir satt sammen i et myndighetsstyrt team med oppdrag om å løse uforklarlige saker hvor det mistenkes at andre «alfa’er» er involvert.

I følge Syfy så er ‘Alphas’ en actionfylt thriller fra manusforfatter Zak Penn (The Avengers, X-Men: The Last Stand) og Michael Karnow.  I serien blir fem vanlige mennesker ført sammen for å danne en ekstraordinært team av «alphas» – mennesker med unike evner til å strekke hjernens kapasitet langt over det normale, slik at de får overmenneskelige fysiske og mentale evner.

Teamet er en del av Departement of Defence og blir ledet av en neurolog og psykolog med navn Dr. Lee Rosen (spilt av Emmy Award vinner og Academy Award nominerte David Strathairn), som er ekspert på alfa-fenomenet. Teamet etterforsker saker som peker i retning av andre med alfa-evner.

Det blir spennende å se om Syfy klarer å levere en serie som gir oss noe mer enn bare Heroes-aktige karakterer i en Castle-aktig serie…

Her er Dr Rosen sitt Alpha-team:

Bill Harken (Malik Yoba) er en tidligere FBI agent som trives best når han kan følge prosedyrer og protokoller. Han er også en «hyperadrenal Alpha». Bill klarer å utøve ekstrem styrke ved at han bevisst aktiverer «slåss eller røm» responsen. Med en flom av adrenalin og midlertidig bedøvd smertesensor, så klarer han i kortere perioder å få overmenneskelig styrke.
Cameron Hicks (Warren Christie) har levd et hardt liv noe som reflekteres i hans personlighet. Han har hatt flere ublide møter med politi, sykehus og militære og stoler ikke på autoriteter. Hicks har en uvanlig tilstand kalt «hyperkinesis,» som gir han perfekt sikte, perfekt balanse og ekstremt gode motoriske evner.
Nina Theroux (Laura Mennell) er verdensvant og sofistikert, attraktiv og intelligent, kompleks og manipulativ. Hennes alfa-evne er  «influencing», dvs at hun har evnen til å plante ideer og oppfattelser hos andre. Hennes største problem er at de som kjenner evnen hennes aldri kan være sikker på om hun kontrollerer dem eller ikke…
Gary Bell (Ryan Cartwright) er sensitiv til mange faktorer i omgivelsene og avhengig av rutiner. Gary er en «transducer» — en menneskelig antenne. Han har evnen til å «lese» en rekker frekvenser inkludert tv, radio og mobil-signaler som om det var lyder rundt han. Denne evnen er effektiv og praktisk, men kan også være ganske overveldende om han ikke klarer å skru det av.
Rachel Pizad (Azita Ghanizada) er en vakker og sjenert jente som har vært skånt for omverden av overbeskyttende foreldre. Rachel er en «synesthete», som tillater henne å forsterke en sans mens de andre skrus av. Dette gjør at hun ofte havner i fare.
Her er en trailer for serien:
http://www.youtube.com/watch?v=0zHxFaFAU1w&feature=related
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer