Forside / Seriedatabasen / Popeye the Sailor

   

Popeye the Sailor

USA | 1960 –1962 | ABC | Animasjon, Barn | Avsluttet

Tilgjengelig:

IMDb: 7.1/10

Annonse

Fra premierekalenderen

Informasjon ikke tilgjengelig. 

Finn serie

Søk

Relaterte nyheter

Serieåret 2023: De mest populære nye seriene

Hvilke nye serier engasjerer mest i 2023? Tradisjon tro henter vi ut tall fra Serienytts seriedatabase. Listen vår oppdateres daglig.

De beste nye seriene i 2023, ifølge IMDb-brukerne

Hva er årets beste TV-serie? IMDb-brukernes dom er til god hjelp for seriefrelste der ute på jakt etter nye seriefavoritter. Serienytt gir deg topplisten.

Ukens serie- og sesongpremierer uke 48 (2023)

Hele uken er pepret med mordmysterier, krim og diverse agenter. Tre av dem interesserte oss mer enn andre.

Hvilken julekalender skal du se i år?(2023)

Jeg liker å se barnas julekalendre i julen, og i år står sesong 2 av Tinka-serien, Tinka og Kongespillet, på ønskelisten.

Spy Games

Spion-treningsserie, hvor ti deltakere konkurrer i en rekke utfordringer, med mye spenning og stilige utfordringer å bryne seg på.

A Murder at the End of the World

Etter å ha dedikert en bok til den sporløst forsvunne koderen Lee Andersen, får Darby en invitasjon fra hennes mann, hun ikke kan takke nei til.

Ukens serie- og sesongpremierer uke 47 (2023)

Netflix og HBO Max slår til denne uken. Netflix har flest premierer, men HBO Max har kanskje det mest interessante: Femte sesong av Fargo.

6 rare (geniale!) realityserier

Det finnes veldig mange rare og gøye realityserier der ute. Vi samlet noen av våre favoritter innenfor konkurranse-sjangeren.

Ukens serie- og sesongpremierer uke 46 (2023)

Vi gleder oss blant annet til Disney+ serien A Murder at the End of the World og Apple TV+ sin Monarch: Legacy of Monsters.

007: Road to a million – IKKE GÅ GLIPP AV DENNE!

Fantastisk spennende gameshow, der deltakerne utsettes for James Bond-inspirerte utfordringer, mens Brian Cox følger nøye med.

Ukens serie- og sesongpremierer uke 45 (2023)

Denne uken har vi hele 4 premierer på nye serier, fra Netflix, HBO Max og Apple TV+. I tillegg får vi tiende og siste episode av Poker Face sesong 1.

Unicorn Store

Kit (Brie Larson) kjeder seg i voksenlivet, men en dag blir alt snudd på hodet når The Salesman (Samuel L. Jackson) tilbyr henne en enhjørning.

Trailer: Hunger Games – The Ballad of Songbirds & Snakes

Vi følger historien om en ung Snow som formes til den kalde mannen, verdig sitt navn, vi møter i de tidligere The Hunger Games-filmene.

Førsteinntrykk: The Gilded Age sesong 2

The Gilded Age er et nydelig kostymedrama, på linje med Dawnton Abbey, som minner litt om Mr Selfridge. Den når i midlertid ikke helt opp til noen av dem i underholdningsverdi.

Førsteinntrykk: Loki sesong 2

Loki sesong 2 er morsom, sarkastisk, spennende og holder tråden godt fra sesong 1.

Ukens serie- og sesongpremierer uke 44 (2023)

Sesong 2 av kostymedramaet The Gilded Age, miniserien All the Light We Cannot See og sesong 1 av den nye serien Invincible.

Trailer til The Artful Dodger

Ny trailer er ute på den spennende serien om Charles Dickens karakter Jack Dawkins, fra Oliver Twist.