Hjem 2020

Arkiver

We Got This. Foto. Nen Group/Viaplay

We Got This

En sliten og avdanket britisk etterforsker forsøker å oppklare mordet på Olof Palme. 
Pørni. Foto: Viaplay

Pørni

Historien om en kvinne som forsøker å sjonglere barnas behov, sorgen over søsterens nylige bortgang, en håpløs eksmann, jobben i barnevernet, en far som ønsker å få mest mulig ut av livets høst, og sitt eget kjærlighetsliv.
Spin City. Foto: ABC

Spin City

Mike Flaherty er viseborgermester i New York og den som i praksis styrer kontoret, for borgermester Randall Winston har ikke alltid full kontroll.
The Defeated. Foto: Viaplay

The Defeated

En amerikansk politimann er i Berlin like etter 2. verdenskrig på oppdrag av US Occupation Force, men hans egentlige mål er å finne broren sin.
The Head. Foto: HBO Asia

The Head

Vintersesongen har kommet til Sydpolen, noe som innebærer at solen ikke vil dukke opp over horisonten de nærmeste månedene. Et team med biologen Arthur Wilde i spissen blir værende på forskningsstasjonen for å forske på klimaendringer.
Etterforskningen. Foto: Viaplay

Etterforskningen

Jens Møller leder avdelingen ansvarlig for å etterforske en av moderne tids største skandinaviske drapssaker. For hva skjedde da journalisten Kim Wall ble drept?
Lykkevika. Foto: Viaplay

Lykkevika

Politibetjenten Johanna vender tilbake til hjembyen Hammarvik for å delta i morens begravelse. Samtidig blir liket av en savnet jente funnet i den idylliske byen, hvor alle har noe å skjule.
Partisan. Foto. Viaplay

Partisan

En mann takker ja til en jobb i de idylliske omgivelsene i Jordnära, et inngjerdet samfunn som driver en vellykket økologisk gård. Men han innser raskt at deres regler og rutiner er noe uortodokse.

Spotless

En lovlydig eier av et ryddebyrå som spesialiserer seg på å rengjøre åsted blir tvunget til et samarbeid med mobben på grunn av sin ansvarsløse bror.

Bing

Kaninen Bing lærer av omgivelsene og får hjelp av vennene sine til å takle nye situasjoner. 
Annonse
Annonse

X
X
X