Hjem 2020

Arkiver

Spin City. Foto: ABC

Spin City

Mike Flaherty er viseborgermester i New York og den som i praksis styrer kontoret, for borgermester Randall Winston har ikke alltid full kontroll.
The Defeated. Foto: Viaplay

The Defeated

En amerikansk politimann er i Berlin like etter 2. verdenskrig på oppdrag av US Occupation Force, men hans egentlige mål er å finne broren sin.
The Head. Foto: HBO Asia

The Head

Vintersesongen har kommet til Sydpolen, noe som innebærer at solen ikke vil dukke opp over horisonten de nærmeste månedene. Et team med biologen Arthur Wilde i spissen blir værende på forskningsstasjonen for å forske på klimaendringer.
Etterforskningen. Foto: Viaplay

Etterforskningen

Jens Møller leder avdelingen ansvarlig for å etterforske en av moderne tids største skandinaviske drapssaker. For hva skjedde da journalisten Kim Wall ble drept?

Beyond

En ung mann våkner opp etter 12 år i koma med nye evner som sender han rett inn i en stor konspirasjon. 
Lykkevika. Foto: Viaplay

Lykkevika

Politibetjenten Johanna vender tilbake til hjembyen Hammarvik for å delta i morens begravelse. Samtidig blir liket av en savnet jente funnet i den idylliske byen, hvor alle har noe å skjule.
Partisan. Foto. Viaplay

Partisan

En mann takker ja til en jobb i de idylliske omgivelsene i Jordnära, et inngjerdet samfunn som driver en vellykket økologisk gård. Men han innser raskt at deres regler og rutiner er noe uortodokse.

Bing

Kaninen Bing lærer av omgivelsene og får hjelp av vennene sine til å takle nye situasjoner. 
Åre Akutten. Foto: Viaplay

Åre Akutten

I et relasjonsorientert sykehus- og redningsdrama møter vi virkelighetens helter som må legge personlige følelser til side når de må ut på farefulle redningsoppdrag.
Annonse
X
X
X