Hjem 2020

Arkiver

Bloodlands. Foto: BBC

Bloodlands

Den nordirskepolitietterforskeren Tom Brannick kobler et selvmordsbrev til en gammel og beryktet kriminalsak. Koblingen får enorm personlig betydning for Brannick selv.
The Deceived. Foto: Channel 5

The Deceived

Ophelia faller for en gift mann. Når han forsvinner på mystisk vis sporer hun ham opp og oppdager at hans kone har dødd i en brann. 
The Drowning. Foto: Channel 5

The Drowning

Etter å ha mistet sin sønn for åtte år siden har Jodie bygget opp igjen livet sitt. Når hun en dag får et glimt av Daniel er hun sikker på at det er hennes savnede sønn. 
Forbrydelsen. Foto. DR

Forbrydelsen

Forbrytelsen er en nyskapende thriller fra DR TV-Drama som følger sporet og konsekvensene av en grusom forbrytelse, som uforutsigbart forgrener seg utover København.
The First. Foto: Hulu

The First

En dramatisk historie om menneskets første forsøk på å nå Mars. 
Resident Alien. Foto. SyFy

Resident Alien

Romvesenet Harry krasjlander på jorden. Han utgir seg for å være en småbylege i Colorado, mens han kjemper en intern moralsk kamp om oppdraget han er sent hit for å utføre. 

Law & Order: Criminal Intent

Krimdrama om høyprofilerte saker, som også vier tid til de kriminelles synspunkt. 
LasseMajas Detektivbyrå. Foto. C More

LasseMajas Detektivbyrå

De to vennene Lasse og Maja driver et lovende detektivbyrå i den lille byen Valleby, der nye mysterier stadig dukker opp.
Tinka og Kongespillet. Foto: TV 2 Danmark

Tinka og Kongespillet

Tinka blir kronprinsesse, og flytter inn i Kongens slott. Kongen drar på rundreise i Nissenes rike, men kommer ikke hjem. Det utløser et kongespill, en kamp mellom en representant fra hver av rikets regioner.
Julefergå. Foto: TV 2

Julefergå

Julestemning, mystikk og absurde historier preger fergen «MF Svelå» i denne julekalenderen fra TV 2.
Annonse
Annonse

X
X
X