Hjem 2020

Arkiver

Stolthet og forfall. Foto: NRK

Stolthet og forfall

I denne humoristiske dramaserien går vi inn i sykepleieren Merethes liv like etter at yngstedattera har flyttet hjemmefra, og en ny livsfase starter.

Hernán

Ulven kommer

Ulven kommer

Sosialarbeider Lars Madsen har kun få uker på seg til å finne ut hvem som snakker sant i en familie som kanskje gjennomgår vold i hjemmet. 
Dips sesong 1. Foto: NRK

Dips

Med Sveriges rykte på skuldrene prøver tre håpløse diplomater å lage en rakettkarriere på landets fineste og mest hemmelige arbeidsplass: Utenriksdepartementet.
Elevrådet. Foto: NRK

Elevrådet

De er skolens folkevalgte, men har mer enn nok med seg selv og hverandre.
Operation Buffalo

Operation Buffalo

Britene prøvesprenger i den australske ørkenen på 1950-tallet. Svik, kjærlighet og paranoia er en del av hverdagen til de involverte.

The Long Song

Plantasjearvingen Caroline vil ha July som sin private tjenestejente. Men slavetida går mot slutten. Det setter hele maktbalansen mellom de på prøve.
Den nye dyrlegen. Foto: NRK

All Creatures Great and Small

James Herriot prøver lykken som dyrlege på den engelske landsbygden. Serien er basert på en 50 år gammel bokserie. En serieutgave fra 1978 eksisterer også. 

The Five

Et forsvunnet barn. Fire venner med skyldfølelse. Tjue år senere dukker et ferskt spor opp og gamle hemmeligheter graves frem.
Miss Scarlet and the Duke. Foto: NRK

Miss Scarlet and the Duke

Skarp, vittig og i siste viktorianske skrik. Eliza Scarlet hamler opp med kjeltringer og konkurrenter i Londons mørke gater.
Annonse
X
X
X