Hjem 2020

Arkiver

Tribes of Europa. Media: Netflix

Tribes of Europe

I året 2074 trer 3 søsken ut på et eventyr i en verden hvor det er en global katastrofe.
Monarca Media: Netflix

Monarca

Etter 20 år i utlandet resier Ana Maria hjem til Mexico for å ta kontroll på familiens tequila-imperie, som er i ferd med å bli ødelagt av korrupsjon. 
Fate The Winx Saga. Foto: Netflix

Fate: The Winx Saga

Er du klar for å oppdage Otherworld? Basert på tegneserien fra 2004 er denne live-action serien satt til Alfea College, hvor feer må lære seg å håndtere sine magiske evner.

Elle Melle by

Vennene til Elle Melle bruker sin fantasi til å synge korte glade sanger for å løse problemer.

Sweet Home

Equinox Media: Netflix

Equinox

I 1999 så den unge Astrid en buss full av studenter forsvinne. I 2020 prøver Astrid å løse dette mysteriet, bare for å oppdage at hun ender opp med å endre fortiden.
Detention. Media: Netflix

Detention

Taiwan er satt under en kvelende form for unntakstilstand. En utvekslingsstudent går inn i et avstengt område, der møter hun på spøkelset Ruixin Fang.
Überweihnachten. Foto: Netflix

Over Christmas

Taperen Bastian reiser hjem til jul og oppdager at broren dater eksen hans. Brødrene krangler inntil de oppdager nok en hemmelighet.

El sabor de las margaritas

En fullmektig i sivilgarden etterforsker forsvinningen av en tenåringsjente i en sammensveiset galisisk by og avdekker hemmeligheter tilknyttet et personlig tap.
Stolen Away. Foto: Netflix

Perdida

I jakten på sin kindappede datter, setter Antonio i gang en rekke hendelser som påvirker mange mennesker når han sørger for å bli sendt i fengsel i Colombia.
Annonse
X
X
X