Hjem 2019

Arkiver

Udda Veckor

Nyseparerte Frida har store planer om en rolig tilværelse med barna etter skilsmissen fra Jonas. Men singellivet kommer som et sjokk på Frida, Jonas går fort videre – og ingenting blir som hun hadde tenkt seg.
Alle uten oss. Foto: Discovery+

Alla utom vi

Hilma og Ola Wengelin prøver desperat å bli gravide. De kjemper for å oppnå drømmen om å stifte familie, samtidig som omgivelsene blander seg inn med diverse gode råd om hvordan man best lykkes med det.
Fjolls til fjells. Foto: TVNorge

Fjolls til fjells

Serien som følger opp filmen med samme navn fra 2020. Turid og Jarle har sett fram til en avslappende langhelg på hytta, men møter utfordringer allerede på veien opp. Når de i tillegg får uventet besøk, er helgen på vei utfor stupet.
Nissene over skog og hei

Nissene over skog og hei

Nissene på låven

En gruppe utkledd som nisser må kjempe om å vinne et realityspill på en låve. 
Nach. Foto: TVNorge

Nach

Etter å ha droppet ut av universitetet, tom for penger og uten kjæreste, er Selma muligens en slik person som vil bli kalt en fiasko av sin generasjon.
Basic Bitch. Foto: TVNorge

Basic bitch

Venninnene Anine, Ingrid, Madeleine og Julie var de fineste ‘94-jentene i Tønsberg. Det er de fortsatt – for alle de andre har dratt fra byen.
Sigurd fåkke pult. Foto: Dplay

Sigurd fåkke pult

Alt Sigurd vil, er å få pult. Men det nærmeste han kommer å faktisk ligge med noen, er når Trym i kollektivet har sex med dama si.
Aldri voksen. Foto: TVNorge

Aldri voksen

En vennegjeng fra ungdomstiden er i fasen av livet hvor de nå er tenåringsforeldre. Med store barn i huset møter de nå sitt eget ungdoms-jeg i døra.

Jul i Blodfjell

Humorserien som utforsker en mordgåte gjennom 24 episoder i ren julekalenderformat. 
Annonse
Annonse

X
X
X