Hjem 2016

Arkiver

Paramount+

Y: 1883

Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger livet i Yellowstone på slutten av 1800-tallet. 
Yellowstone Ryan Bingham (1)

6666

Ingen ranch har mer historie enn 6666, som er blitt styrt på samme måte gjennom to århundrer. Her smeltes menneskets lov med naturens lov, hvor det mest farlige du gjør er det neste du gjør. Det er her cowboyer blir født og skapt. 

The Adventures of Jim Bowie

På 1830-tallet møter den velstående Jim Bowie mange kjente personligheter i New Orleans. Han er blant annet kjent for å ha fått ødelagt kniven sin i en kamp med en grizzlybjørn.
The Mandalorian. Foto. Disney+

The Mandalorian

Handlingen i The Mandalorian foregår i Star Wars-universet i tiden etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order". Vi følger en ensom dusørjeger i de ytre delene av galaksen.

Yellowstone

I serien følger vi ranch-eieren John Dutton (Kevin Costner), som kontrollerer USAs største ranch som til stadighet angripes av «vanskelige» naboer som består av landutviklere, et indianerreservat og landets første nasjonalpark.
The Ballad of Buster Scruggs. Foto: Netflix

The Ballad of Buster Scruggs

Gjør deg klar til seks fortellinger om Det ville vesten i denne antalogiserien som er skrevet og regissert av Joel og Ethan Coen.
Damnation

Damnation

En fremmed med en voldelig fortid utgir seg for å være prest og maner opp til streik, i et lite samfunn på landsbygda i Iowa under depresjonen i 30-årene.
Wynona Earp

Wynonna Earp

Melanie Srofano-serien handler om Wynonna Earp er etterkommer av den berømte lovmannen Wyatt Earp.

Bonanza

The Son. Foto: AMC

The Son

Pierce Brosnan spiller Eli McCullough i denne westernserien fra AMC.
Annonse
Annonse

X
X
X