Arkiver

Alex Rider

Alex Rider

The Department er en underavdeling til britiske MI6, hvor den unge agenten Alex Rider er en av deres viktigste og beste. 
Alias. Foto: ABC

Alias

Alias handler om spionen Sydney som, etter at forloveden blir myrdet av den onde organisasjonen hun jobber for, bestemmer seg for å bryte den ned fra innsiden, og blir en dobbeltagent for CIA.
Messiah. Foto: Netflix

Messiah

CIA-agenten Eva Geller etterforsker en mann som får stadig flere tilhengere som hevder han kan utføre mirakler.

The Sleepers

I denne spion-thrilleren som utspiller seg i Praha på slutten av 1980-tallet, følger vi Marie og hennes mann Viktor som begge flyktet fra det kommunistiske Tsjekkoslovakia 12 år tidligere.
fx logo

The Old Man

Serie basert på boken ved samme navn av Thomas Perry. Den handler om Dan Chase (Jeff Bridges), som flere tiår siden forlog CIA og har levd et anonymt liv siden. Når en snikmorder forsøker å ta drepe han må han sikre sin fremtid.

Spy City

En engelsk spion blir sendt til Berlin i 1961, like før byggingen av Berlinmuren. Hans oppdrag er å finne en forræder i den britiske ambassaden eller blant de allierte. 
Bard of Blood. Foto: Netflix

Bard of Blood

Gud har gitt deg et ansikt og du lager deg selv et annet. Kabir Anand forsøker å starte et nytt liv som en professor med spesialitet i Shakespeare. Men den en gang så geniale agenten blir kastet tilbake i sitt tidligere liv. 

Fortunate Son

Ruby Howard flykter på 60-tallet til Canada. Der hjelper hun amerikanske desertører under Vietnam-krigen til å flykte over grensen. Konsekvensene blir store i en tid preget av politisk kaos. 
Rubicon. Foto: AMC

Rubicon

En analytiker snubler over hemmelige meldinger i et kryssord. Det er starten på å avsløre en storstilt konspirasjon.
Treadstone. Foto: USA Network

Treadstone

Spin-off av Bourne-filmene. Vi følger en rekke agenter verden over som blir aktivert av organisasjonen Treadstone, som også skapte agenten Jason Bourne.
X