Arkiver

Netflix logo

Glória

Den lille lansbyen Glória ender opp som et nøkkelpunkt under den kalde krigen på 60-tallet. Der blir det utkjempet en utspekulert kamp mellom USA og Sovjetunionen for å få innflytelse over Europa. 
Netflix logo

In From the Cold

Alenemoren Levieva får livet snudd på hodet når CIA tvinger henne til å ta et oppgjør med sin fortid som en russisk spion. Etter et KGB-eksperiment har hun spesielle egenskaper. 
BritBox logo

A Spy Among Friends

Den britiske avhopperen Kim Philby har et komplisert forhold til MI6. Miniserien utforsker spionbransjen og det som ble en definerende hendelse under den kalde krigen. 
Alex Rider

Alex Rider

The Department er en underavdeling til britiske MI6, hvor den unge agenten Alex Rider er en av deres viktigste og beste. 
Alias. Foto: ABC

Alias

Alias handler om spionen Sydney som, etter at forloveden blir myrdet av den onde organisasjonen hun jobber for, bestemmer seg for å bryte den ned fra innsiden, og blir en dobbeltagent for CIA.
Messiah. Foto: Netflix

Messiah

CIA-agenten Eva Geller etterforsker en mann som får stadig flere tilhengere som hevder han kan utføre mirakler.

The Sleepers

I denne spion-thrilleren som utspiller seg i Praha på slutten av 1980-tallet, følger vi Marie og hennes mann Viktor som begge flyktet fra det kommunistiske Tsjekkoslovakia 12 år tidligere.
fx logo

The Old Man

Serie basert på boken ved samme navn av Thomas Perry. Den handler om Dan Chase (Jeff Bridges), som flere tiår siden forlog CIA og har levd et anonymt liv siden. Når en snikmorder forsøker å ta drepe han må han sikre sin fremtid.

Spy City

En engelsk spion blir sendt til Berlin i 1961, like før byggingen av Berlinmuren. Hans oppdrag er å finne en forræder i den britiske ambassaden eller blant de allierte. 
X
X