Annonse

Arkiver

Messiah. Foto: Netflix

Messiah

CIA-agenten Eva Geller etterforsker en mann som får stadig flere tilhengere som hevder han kan utføre mirakler.

The Sleepers

I denne spion-thrilleren som utspiller seg i Praha på slutten av 1980-tallet, følger vi Marie og hennes mann Viktor som begge flyktet fra det kommunistiske Tsjekkoslovakia 12 år tidligere.
fx logo

The Old Man

Serie basert på boken ved samme navn av Thomas Perry. Den handler om Dan Chase (Jeff Bridges), som flere tiår siden forlog CIA og har levd et anonymt liv siden. Når en snikmorder forsøker å ta drepe han må han sikre sin fremtid.

Spy City

En engelsk spion blir sendt til Berlin i 1961, like før byggingen av Berlinmuren. Hans oppdrag er å finne en forræder i den britiske ambassaden eller blant de allierte. 
Bard of Blood. Foto: Netflix

Bard of Blood

Gud har gitt deg et ansikt og du lager deg selv et annet. Kabir Anand forsøker å starte et nytt liv som en professor med spesialitet i Shakespeare. Men den en gang så geniale agenten blir kastet tilbake i sitt tidligere liv. 

Fortunate Son

Ruby Howard flykter på 60-tallet til Canada. Der hjelper hun amerikanske desertører under Vietnam-krigen til å flykte over grensen. Konsekvensene blir store i en tid preget av politisk kaos. 
Rubicon. Foto: AMC

Rubicon

En analytiker snubler over hemmelige meldinger i et kryssord. Det er starten på å avsløre en storstilt konspirasjon.
Treadstone. Foto: USA Network

Treadstone

Spin-off av Bourne-filmene. Vi følger en rekke agenter verden over som blir aktivert av organisasjonen Treadstone, som også skapte agenten Jason Bourne.
Babylon Berlin

Babylon Berlin

Basert på bokserien til tyske Volker Kutscher, følger serien den tyske etterforskeren Gereon Rath, som i 1929 blir sent til Berlin for å etterforske et nettverk av dop, sex, politiske intriger og mord.
Condor sesong 1

Condor

CIA-analytiker Joe Turners idealisme blir satt på prøve når han snubler over en grusom, men brilliant plan som truer livene til millioner.
X