Hjem 2020

Arkiver

The Terminal List

Navy SEAL-soldat James Reece og hans tropp blir utsatt for et bakhold under en hemmelig operasjon. Når han vender hjem har han motstridende minner fra hva som egentlig skjedde.

Mr. and Mrs. Smith

Starlings Television

Red Winter

En Romanov-spionthriller skrevet av Stephen Kronish, som er et samarbeid mellom Starliongs TV, ZDF Enterprises og den russiske TV-kanalen Russia 1. 
Ridley Road. Foto: BBC/Ben Blackall

Ridley Road

Den unge jødiske kvinnen Vivien Epstein blir med i kampen mot fascisme i London, hun risikerer å ofre alt for sin overbevisning og for mannen hun elsker. Hun infiltrerer en neo-Nazi organisasjon. 
The Defeated. Foto: Viaplay

The Defeated

En amerikansk politimann er i Berlin like etter 2. verdenskrig på oppdrag av US Occupation Force, men hans egentlige mål er å finne broren sin.
Netflix logo

Glória

Den lille lansbyen Glória ender opp som et nøkkelpunkt under den kalde krigen på 60-tallet. Der blir det utkjempet en utspekulert kamp mellom USA og Sovjetunionen for å få innflytelse over Europa. 
Netflix logo

In From the Cold

Alenemoren Levieva får livet snudd på hodet når CIA tvinger henne til å ta et oppgjør med sin fortid som en russisk spion. Etter et KGB-eksperiment har hun spesielle egenskaper. 
BritBox logo

A Spy Among Friends

Den britiske avhopperen Kim Philby har et komplisert forhold til MI6. Miniserien utforsker spionbransjen og det som ble en definerende hendelse under den kalde krigen. 
Alex Rider

Alex Rider

The Department er en underavdeling til britiske MI6, hvor den unge agenten Alex Rider er en av deres viktigste og beste. 
Annonse
Annonse

X
X
X