Arkiver

The Salisbury Poisonings. Foto: BBC

The Salisbury Poisonings

Dramatisering av krisen i Salisbury i 2018 hvor det ble fattet mistanke om et kjemisk angrep etter at to personer ble funnet bevistløs. 

The White Princess

Det stormfulle ekteskapet til Elizabeth av York og kong Henrik VII markerer den offisielle slutten på Rosekrigene, men kampen om tronen er langt fra over.
Burning Bush. Foto: HBO

Burning Bush

Historien om den selvoppofrende Praha-studenten Jan Palach, som satt fyr på seg selv i protest mot den sovjetiske okkupasjonen. 
A Suitable Boy. Foto: Netflix

A Suitable Boy

I det nylige avhengige India i 1951 nekter den lidenskapelige studenten Lata Mehra å la moren velge ut en mann til henne. 
Someone Has to Die. Foto: Netflix

Someone Has to Die

I Spania på 1950-tallet ber et par sønnen sin om å komme hjem fra Mexico for å møte sin forlovede, men de får sjokk når han har med seg en mannlig ballettdanser. 
The Queens Gambit. Foto: Netflix

The Queen’s Gambit

Det foreldreløse sjakkgeniet Beth Harmon vokser opp under den kalde krigen, hvor han kjemper en hard kamp for å bli verdens beste sjakkspiller. 

Belgravia

To sosietetsfamilier flettes sammen som følge av en skjebnevanger romanse mellom kjøpmannsdatteren Sophia Trenchard og Edmund Bellasis. 
We Are Who We Are. Foto: HBO

We Are Who We Are

To amerikanske tenåringer bor sammen med familien på en militærleir i Italia. 
Netflix logo

The Witcher: Blood Origin

Handlingen er satt til 1200 år før hendelsene i TV-serien The Witcher. Den handler om den alle første monsterjegeren og hvordan smeltedigelen av en verden med monstre, alver og mennesker ble til.
BritBox logo

A Spy Among Friends

Den britiske avhopperen Kim Philby har et komplisert forhold til MI6. Miniserien utforsker spionbransjen og det som ble en definerende hendelse under den kalde krigen. 
AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!

Annonse