Hjem 2019

Arkiver

Our Boys

I 2014 ble tre israelske tenåringer kidnappet og drept av Hamas. Miniserien tar for seg tragedien, som også medførte en hevnaksjon som kostet nok en ung manns liv. 
The I-Land

The I-Land

Ti mennesker våkner opp på en øde øy. Ingen av de husker hvem de er, hvor de er eller hvordan de kom dit. 
HBO Logo

Gorilla and the Bird

Den offentlige forsvareren Zack får et sammenbrudd som medfører at han blir arrestert og innlagt for behandling. Der må han kjempe for å komme seg ut av galskapen.
HBO Logo

I Know This Much is True

Derek Cianfrance står for regi av miniserien basert på 1998-boken ved samme navn. Mark Ruffalo spiller hovedrollene som identiske tvillinger.
HBO Logo

Mare of Easttown

En lokal detektiv i Pennsylvania, spilt av Kate Winslet, opplever at livet raser sammen når hun etterforsker et drap. Gavin O’Connor står for regi av alle miniseriens episoder. 
HBO Logo

The Plot Against America

Seriens handling er satt til en alternativ virkelighet hvor Franklin D. Roosevelt ble bekjempet av Charles Lindbergh i presidentvalget i 1940.

Loving Till It Hurts

Et romantisk drama om en ensom og ulykkelig kvinne som streber etter å holde i live kjærligheten til sin mann.

The Virtues

Etter et langt liv preget av alkohol og narkotika må Joseph konfrontere sine demoner fra fortiden - og de mange tunge og vanskelige minnene fra en destruktiv barndom. 

The Dropout

Miniserie basert på podcasten om Elizabeth Holmes og hennes selskap Theranos. Holmes ble en milliardær, men på et øyeblikk mistet hun alt. 

When They See Us

Basert på den sanne historien om fem fargede tenåringer som ble dømt for en voldtekt de ikke begikk. 
X