Arkiver

The Good Lord Bird

En miniserie basert på boken ved samme navn, om John Brown og hans forsøk på å igangsette et slaveopprør.

A Christmas Carol

Den skruppelløse Ebenezer Scrooge får besøk av spøkelset til sin døde partner. For at de begge skal bli tilgitt må Scrooge gjenfinne sin egen medmenneskelighet. 
The Pale Horse. Foto: ITV

The Pale Horse

Agatha Christie-boken med samme navn fra 1963 danner grunnlaget for serien, som handler om Mark Easterbrook. Hans navn dukker opp på en liste funnet i skoen til en drept kvinne. 

Your Honor

En anerkjent dommer, spilt av Bryan Cranston, blir involvert i en bilulykke. Det blir starten på et spill av løgner, bedrag og umulige valg. 
Santos Dumont. Foto: HBO Nordic

Santos Dumont

Brasilianske Alberto Santos-Dumont ble hyllet verden over for å være den første til å fly et motorisert fly utenfor USA.

Our Boys

I 2014 ble tre israelske tenåringer kidnappet og drept av Hamas. Miniserien tar for seg tragedien, som også medførte en hevnaksjon som kostet nok en ung manns liv. 
The I-Land

The I-Land

Ti mennesker våkner opp på en øde øy. Ingen av de husker hvem de er, hvor de er eller hvordan de kom dit. 
HBO Logo

Gorilla and the Bird

Den offentlige forsvareren Zack får et sammenbrudd som medfører at han blir arrestert og innlagt for behandling. Der må han kjempe for å komme seg ut av galskapen.
HBO Logo

I Know This Much is True

Derek Cianfrance står for regi av miniserien basert på 1998-boken ved samme navn. Mark Ruffalo spiller hovedrollene som identiske tvillinger.
HBO Logo

Mare of Easttown

En lokal detektiv i Pennsylvania, spilt av Kate Winslet, opplever at livet raser sammen når hun etterforsker et drap. Gavin O’Connor står for regi av alle miniseriens episoder. 
X