Arkiver

HBO Logo

The Son

Serie basert på Jo Nesbø-boken Sønnen. Joy og Jonathan Nolan (Westworld) vil være sjefprodusenter, med Denis Villeneuve ansvarlig for regi. 
Des. Foto: ITV

Des

Krimdrama om avhørene av seriemorderen Dennis "Des" Nilsen etter tilståelsen hans i 1983. 
Sh'at Neila

Sh’at Neila

Historien er basert på Jom Kippur-krigen i 1973, fortalt fra unge soldaters perspektiv. 
Etterforskningen. Foto: Viaplay

Etterforskningen

Jens Møller leder avdelingen ansvarlig for å etterforske en av moderne tids største skandinaviske drapssaker. For hva skjedde da journalisten Kim Wall ble drept?
The Salisbury Poisonings. Foto: BBC

The Salisbury Poisonings

Dramatisering av krisen i Salisbury i 2018 hvor det ble fattet mistanke om et kjemisk angrep etter at to personer ble funnet bevistløs. 

The White Princess

Det stormfulle ekteskapet til Elizabeth av York og kong Henrik VII markerer den offisielle slutten på Rosekrigene, men kampen om tronen er langt fra over.
Burning Bush. Foto: HBO

Burning Bush

Historien om den selvoppofrende Praha-studenten Jan Palach, som satt fyr på seg selv i protest mot den sovjetiske okkupasjonen. 
A Suitable Boy. Foto: Netflix

A Suitable Boy

I det nylige avhengige India i 1951 nekter den lidenskapelige studenten Lata Mehra å la moren velge ut en mann til henne. 
Someone Has to Die. Foto: Netflix

Someone Has to Die

I Spania på 1950-tallet ber et par sønnen sin om å komme hjem fra Mexico for å møte sin forlovede, men de får sjokk når han har med seg en mannlig ballettdanser. 
The Queens Gambit. Foto: Netflix

The Queen’s Gambit

Det foreldreløse sjakkgeniet Beth Harmon vokser opp under den kalde krigen, hvor han kjemper en hard kamp for å bli verdens beste sjakkspiller. 
X
X