Hjem 2019

Arkiver

Rise of Empires: Ottoman. Foto: Netflix

Rise of Empires: Ottoman

Historien til Det osmanske riket utforskes i en kombinasjon av drama og dokumentar.
Thieves of the Wood. Foto: Netflix

Thieves of the Wood

1700-tallets Belgia er under beleiring av Østerrike. Da finner befolkningen en helt i Jan de Lichte. 
Mrs. America. Foto: FX

Mrs. America

Kulturkrig, 70-tallet og kampen for likestilling i USA forandret for alltid samfunnet. Forkjemperne for like rettigheter møter overraskende motstand hos den konservative Phyllis Schlafly. 
Netflix

Hollywood

En serie som beskrives som et kjærlighetsbrev til Hollywood. Handler om "alt som har endret seg, men likevel ikke endret seg" i filmbyen Hollywood.

Death Comes as the End

Et banebrytende mord finner sted i oldtidens Egypt. Serien er basert på den eneste Agatha Christie-boken som ikke er satt til 1900-tallet. 
A Place to Call Home. Foto: Seven

A Place to Call Home

Året er 1953, og Sarah reiser tilbake til Australia etter å ha oppholdt seg i Europa i over 20 år. Gjennom jobben som sykepleier, treffer Sarah den innflytelsesrike og velstående familien Bligh, og kommer med det også over en skandaløs familiehemmelighet. 

Le Bazar de la Charité

Tre kvinner får livet snudd på hodet etter storbrannen i Paris i 1897. 
Sandition. Foto: ITV

Sandition

Periodedrama som bygger på et uferdig verk av Jane Austen. Vi følger en ung og naiv heltinne som navigerer landskapet i en liten kystby. 
Netflix

Vikings: Valhalla

I Vikings: Valhalla følger vi vikinger som Leif Erikson og Harald Hardråde, handlingen er satt til 100 år etter hendelsene i Vikings.
Santos Dumont. Foto: HBO Nordic

Santos Dumont

Brasilianske Alberto Santos-Dumont ble hyllet verden over for å være den første til å fly et motorisert fly utenfor USA.
X