Hjem 2019

Arkiver

Dickinson

Komedie satt til Emily Dickinson-æraen. Vi følger Emily som utforsker et samfunn med restriksjoner, sett fra perspektivet til forfatteren som ikke passer inn i sin egen tid.
Lykke-Per. Foto: TV 2 Danmark

Lykke-Per

Som student i København møter han Ivan. Han kommer fra den rike familien Salomon og fascineres av Pers prosjekt.

Dangerous Liaisons

Serien tar utgangspunkt i Pierre Choderlos de Laclos-boken fra 1782, om rivalene Marquise de Merteuil og Vicomte de Valmont som forfører andre til å gjøre som de ønsker. 
Romulus. Foto: Sky Italia

Romulus

Historien om Romulus og hans tvillingbror Remus sett fra perspektivet til tre personer som ble merket av død, ensomhet og vold. Historien tar for seg opphavet til Roma. 
Grantchester. Foto: ITV

Grantchester

Sognepresten Sidney Chambers har teft for mysterier, og samarbeider med etterforsker Geordie Keating om å løse vanskelige saker i landsbyen Grantchester.

Spy City

En engelsk spion blir sendt til Berlin i 1961, like før byggingen av Berlinmuren. Hans oppdrag er å finne en forræder i den britiske ambassaden eller blant de allierte. 

Rookie Historian Goo Hae-Ryung

Goo Hae-ryuyng er en historiker som lever på starten av 1800-tallet. Siden hun er kvinne nektes hun å jobbe med det hun ønsker. En dag møter hun prins Yi Rim.
HBO Logo

The Gilded Age

Serien, fra Downton Abbey-skaper Julian Fellowes, er satt til New York på 1880-tallet. Opprinnelig var serien tiltenkt NBC, men HBO overtok utviklingen av serien i 2019 grunnet dens ambisiøse skala. Serien er opprinnelig tiltenkt å være en forløper til Downton Abbey.
Coisa Mais Linda. Foto: Netflix

Coisa Mais Linda

For å trosse sin sedvanlige konservative oppførsel tar Maria Luiza og åpner klubben Bossa Nova etter at hennes mann forsvinner. 
X