Arkiver

Netflix logo

Barbarians

Skjebnen til tre personer veves sammen i slaget ved Teutoburgerskogen i år 9, da germanske krigere hindret Romerriket fra å spre seg. 
The Queens Gambit. Foto: Netflix

The Queen’s Gambit

Det foreldreløse sjakkgeniet Beth Harmon vokser opp under den kalde krigen, hvor han kjemper en hard kamp for å bli verdens beste sjakkspiller. 
Unknown Soldier

Unknown Soldier

Serien følger et kompani av finske soldater i tre år på slagmarkene under Fortsettelseskrigen mot Sovjetunionen.
Overløperen. Foto: NRK

Der Überläufer

Krigens siste sommer blir skjebnesvanger for Walter, en ung tysk soldat som forelsker seg i en polsk partisan.

Kommando

I 2011 slapp Norge 600 bomber over Libya. Historien følger en journalist, en mulig terorrist, en pilot og en statsminister som utforsker konsekvensene av operasjonen. Per-Olav Sørensen (Nobel) står bak serien. 
World on Fire foto: BBC

World on fire

Episk beretning om 2. verdenskrig som forteller historiene til vanlige folk i Storbritannia, Polen, Frankrike, Tyskland og USA.

Das Boot

Kaptein Klaus Hoffmann på U-612 prøver å leve opp til sin berømte fars rykte, mens nestkommanderende Tennstedt følger ham med argusøyne. Samtidig begynner unge Simone Strasser i ny jobb som oversetter for den tyske marinen.

Catch-22

Catch-22 er satt til Italia under andre verdenskrig og forteller historien om kaptein John Yossarian, en bombesikter i det amerikanske flyvåpenet som forsøker å fullføre sin tjenesteplikt for å kunne dra hjem.
The Liberator. Foto: Netflix

The Liberator

Serien forteller historien om noen av de blodigste og mest dramatiske hendelsene fra andre verdenskrig. Offiseren Felix Sparks og hans tropp kjempet i over 500 dager for å befri Europa.

Mr. Sunshine

Serien følger en ung koreansk gutt som rømmer til USA i forbindelse med Shunmiyangyo (USAs første militærekspedisjon til Korea). Han vender tilbake til hjemlandet som voksen mann, nå en offiser i USAs marine.
AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!

Annonse