Hjem 2018

Arkiver

Saint Seiya: Knights of the Zodiac. Foto: Netflix

Saint Seiya: Knights of the Zodiac

Vi følger eventyrene til de unge krigerne kalt "riddere" som er svorne beskyttere av den re-inkarnerte gudinnen Athene. Hver ridder har en mektig rustning og er kalt "Ridder av Zodiac".
Seis Manos

Seis Manos

Handlingen er satt til 60-tallet. Tre foreldreløse kampsporteksperter slår seg sammen med en DEA agent og en politimann fra Mexico for å best kunne hevne drapet på deres mentor og bekjempe kriminalitet. 

Kakegurui

Storspilleren Yumeko går på en skole for gamblere. Hun planlegger å gjøre rent bord. 
7Seeds. Foto: Netflix

7Seeds

Når det oppdages at en asteoride er på vei som vil utslette liv på jorden, iverksettes prosjekt Seven Seeds. Noen utvalgte velges for å fryses ned til det nok en gang er trygt å bli vekket.

Piano no Mori

To ulike personer - sønnen til en prostituert og sønnen til en profesjonell musiker - utvikler et vennskap gjennom deres felles interesse for å spille piano. 
Netflix

Trese

Handlingen i Trese er satt til Manila, hvor mystiske skapninger fra filippinske myter lever i skjul blant mennesker. Alexandra Trese går i tottene på en kriminell underverden bestående av overnaturlige skapninger. 
Netflix

Yasuke

En pensjonert ronin må finne frem sverdet igjen når han får i oppdrag å ledsage et mystisk barn som mørke krefter ønsker å eliminere. 
Netflix

Cagaster of an Insect Cage

I en post-apokalyptisk verden herjer den mystiske sykdommen "Cagaster", som forvandler mennesker til gigantiske drapsinnsekter.
Netflix

Pacific Rim

En tenåring og hans yngre søster er piloter i en forlatt Jaeger, som er en gigantisk kamprobot brukt for å bekjempe monstre. De forsøker å finne sine foreldre. 
Netflix

Altered Carbon (anime)

Denne asiatiske anime-serien utforsker universet vil ble introdusert til i live action-serien Altered Carbon. 
X