Science fiction-serier | Seriedatabasen

Alle
Anbefalt
Kommer
Ferske episoder ute
Amazon Prime Video
C More
Dplay
HBO Nordic
Netflix
NRK TV
TV 2 Sumo
Viaplay
Star Trek: Picard
Kommer på Amazon Prime Video

Star Trek: Picard

20 år etter hendelsene i filmen Star Trek: Nemesi (2002) oppsøkes en nå dypt preget admiral Jean-Luc Picard.

Wild Cards

To serier basert på Wild Cards-bøkene skrevet av George R.R. Martin. Handlingen er satt til et alternativ univers i tiden etter 2. verdenskrig, hvor et romvesen-virus herjer og gjør de smittede til enten

Albedo

150 år i fremtiden reiser etterforsker Vivien Coleman (Evangeline Lilly) til utkanten av solsystemet for å etterforske en vitenskapsmanns mistenkelige dødsfall på en isolert romstasjon.

Stargate Atlantis

Stargate: Atlantis

Sci-fi serien er en utspringer fra den populære serien Stargate. John Sheppard og leder en gruppe utforskere som reiser til legendariske Atlantis, som befinner seg på planeten Lantea. Ved hjelp av teknologien

Netflix
Kommer på Netflix

The One

Hva om det kan genetisk fastslås hvem som er din perfekte partner? i The One følger vi et samfunn hvor DNA kan anvendes for å finne perfekt kjærlighet og hva det betyr for samfunnet. 

Netflix
Kommer på Netflix

Pacific Rim

En tenåring og hans yngre søster er piloter i en forlatt Jaeger, som er en gigantisk kamprobot brukt for å bekjempe monstre. De forsøker å finne sine foreldre. 

Kommer på Disney+

Rogue One-serie

Historien om Cassian Andor, kjent fra den populære Rogue One-filmen. Diego Luna gjentar rollen fra filmen i en historie satt til før filmens handling. 

The Mandalorian. Foto: Disney
Kommer på Disney+

The Mandalorian

Handlingen i The Mandalorian foregår etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order" og følger en ensom revolvermann i de ytre delene av galaksen.

CBS All Access

Star Trek: Below Decks

En animasjonsserie fra Rick and Morty-produsent Mick McMahan som handler om støttemannskapet på et av de mest ubetydelige skipene i Starfleet.

Humans. Foto: Channel 4

Humans

I en ikke så fjern fremtid er menneskelignende roboter blitt vanlig på markedet. Hvilken effekt har dette på samfunnet?

Nightflyers kommer i 2019 på Netflix. Foto: Netflix

Nightflyers

Netflix

I Nightflyers følger vi åtte kontroversielle forskere og en person med telepatiske evner som ombord på The Nighflyer. De begir seg ut på en ekspedisjon til kanten av vårt solsystem i håp om å få kontakt med

HBO Logo
Kommer på HBO Nordic

The Nevers

En episk science-fiction drama om en gruppe viktorianske kvinner som oppdager at de har uvanlige egenskaper, nådeløse fiender og et oppdrag som kan endre verden.

Ferske episoder ute

Project Blue Book

TV 2 Sumo

Dr. J. Allen Hynek er en briliant professor som hyres inn av militæret til å etterforske saker som involverer UFO-mysterier på 50- og 60-tallet.

Kommer på HBO Nordic

Halo

Basert på den kjente spillserien Halo. Serien vil, som spillserien, være satt til fremtiden hvor mennesker er i konflikt med romvesen omtalt som the Covenant.

Kommer på HBO Nordic

Beforeigners

Et ukjent fenomen begynner å inntreffe verden over. Kraftige lysglimt viser seg i havet, og mennesker fra fortiden ankommer vår tid. De er fra tre ulike tidsperioder: steinalderen, vikingtiden og sent 1800-tall.

Roswell, New Mexico

HBO Nordic

10 år etter søsterens tragiske død vender en motvillig Liz Ortecho tilbake til hjembyen sin Roswell. Der møter hun tenåringsforelskelsen Max Evans. Hun avslører at han egentlig er et romvesen.

Ny sesong bekreftet

Manifest

HBO Nordic

Handlingen er av det mystiske slaget, om et forsvunnet fly og dens passasjerer som dukker opp igjen fire år senere. For passasjerene har tiden stått stille, mens årene har gått for resten av verden.

Krypton sesong 1. Foto: HBO Nordic
Ny sesong bekreftet

Krypton

HBO Nordic

Supermanns forfedre kjempet for sitt hjem. Dette er historien om dem, to generasjoner før Supermann ble til.

The Innocents

The Innocents

Netflix

Serien handler om to tenåringer på rømmen. De spilles av henholdsvis Percelle Ascott og Sorcha Groundsell. Kjærlighetshistorien involverer flukt fra familien, eventyr og selvoppdagelse.

Netflix
Kommer på Netflix

Osmosis

I fremtidens Paris blir single mennesker matchet med sjelevennene sine ved hjelp av en app som analyserer hjernene deres. Men ekte kjærlighet har en høy pris.

Lost in Space
Ny sesong bekreftet

Lost In Space

Netflix

Robinson-familien er strandet flere lysår fra målet, og må samarbeide for å overleve. En er nyversjon av sci-fi-klassikeren fra 60-tallet.

The Whispers

Tenk om barnas fantasivenner er ekte? En usynlig kraft manipulerer samfunnets mest uskyldige, barna, til å agere til deres fordel.

Vis flere (64)

Abonnenter kan filtrere på enda mer, som status, IMDB-karakter og kommende serier i premiumsøket. 

X