Science fiction-serier | Seriedatabasen

Alle
Anbefalt
Kommer
Ferske episoder ute
Amazon Prime Video
C More
Dplay
HBO Nordic
Netflix
NRK TV
TV 2 Sumo
Viaplay
Peacock: Foto: Peacock

Battlestar Galactica

Dette er den andre nyversjonen av den klassiske si-fi serien om krigsskipet Battlestar Galactica, som frakter de siste overlevende etter et fatalt angrep på menneskeheten.

The I-Land
Ferske episoder ute

The I-Land

Netflix

Ti mennesker våkner opp på en øde øy. Ingen av de husker hvem de er, hvor de er eller hvordan de kom dit. 

CBS All Access

The Man Who Fell to Earth

Serien er basert på Science fiction-boken ved samme navn av Walter Tevis, og som i 1976 ble filmatisert med David Bowie i hovedrollen. Den handler om et romvesen som kommer til jorden og som må konfrontere sin

Tranmissions

Sci-fi thriller fra Bodyguard-skaper Jed Mercurio. På en avsidesliggende radiostasjon mottar en isolert forsker merkelige radiosignaler fra verdensrommet. 

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

Serie basert på kultklassikeren ved samme navn, som opprinnelig var et radioprogram. Senere ble det en rekke populære bøker. Vi følger Arthur Dent i tiden etter at jorden blir ødelagt av noen særdeles

Stargate sg-1

Stargate SG-1

En hemmelig avdeling i militæret, kalt SG-1, opprettes for å utforske andre planeter nylig oppdaget gjennom teknologien "stargate" - stjerneporter som gir tilgang til fjerne deler av universet. 

HBO Logo
Kommer på HBO Nordic

Contraband

Fra Lost-skaper J.J. Abrams kommer en episk sci-fi fantasy om en verden i krig mot en monstrøs undertrykkende styrke. 

Netflix
Kommer på Netflix

The Stranded

Kraam og 36 av hans medstudenter overlever en ødeleggende tsunami. Strandet på en øy oppdager de raskt at noe mystisk er på ferde og at kampen for overlevelse blir tøff. 

Devs

Lily Chan oppdager at det kan være en tilknytting mellom hennes arbeidsgiver, som er et teknologiselskap, og drapet på hennes kjæreste. 

HBO Logo
Kommer på HBO Nordic

Avenue 5

Veep-skaper Armando Iannucci står bak serien satt flere hundre år frem i tid, hvor vi følger en kaptein (spilt av Hugh Laurie) og hans besetning som forsøker å komme overens med omgivelsene i en folksom

NeXT. Foto: Fox

neXt

En global katastrofe er i emning når en kunstig intelligens går rebelsk. Programmets skaper (spilt av John Slattery) blir med i en gruppe satt til å sette en stopper for trusselen. 

Emergence. Foto: ABC

Emergence

En ung jente finnes ved et flyvrak. Men noe er ikke som det skal og uforklarlige ting skjer.

Another Life. Foto: Netflix

Another Life

Netflix

Astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) er fokusert på å oppdage utenomjordiske vesen. Hun leder en besetning som ender opp på et langt farligere oppdrag enn noen av de kunne forutse. 

Kommer på HBO Max

Dune: The Sisterhood

I Dune: The Sisterhood følger vi en mystisk kvinnerorganisasjonen Bene Gesserit. Den er del av den populære Dune-bokserien, hvor det er en orden kun for kvinner. Der trenes man på intenst vis for å få evner

Ad Vitam

Netflix

I en fremtid hvor mennesker kan leve evig takket være regenereringsteknologi, etterforskes en rekke selvmord blant tenåringer. 

Section Zéro

Viaplay

I en nær fremtid styres Europa av multinasjonale selskap. Et av de mektigste blant dem ønsker å styrke egen dominans ved å erstatte politiet med en egen styrke. 

Star Trek: Picard
Kommer på Amazon Prime Video

Star Trek: Picard

20 år etter hendelsene i filmen Star Trek: Nemesi (2002) oppsøkes en nå dypt preget admiral Jean-Luc Picard.

Wild Cards

To serier basert på Wild Cards-bøkene skrevet av George R.R. Martin. Handlingen er satt til et alternativ univers i tiden etter 2. verdenskrig, hvor et romvesen-virus herjer og gjør de smittede til enten

Albedo

150 år i fremtiden reiser etterforsker Vivien Coleman (Evangeline Lilly) til utkanten av solsystemet for å etterforske en vitenskapsmanns mistenkelige dødsfall på en isolert romstasjon.

Stargate Atlantis

Stargate: Atlantis

Sci-fi serien er en utspringer fra den populære serien Stargate. John Sheppard og leder en gruppe utforskere som reiser til legendariske Atlantis, som befinner seg på planeten Lantea. Ved hjelp av teknologien

Netflix
Kommer på Netflix

The One

Hva om det kan genetisk fastslås hvem som er din perfekte partner? i The One følger vi et samfunn hvor DNA kan anvendes for å finne perfekt kjærlighet og hva det betyr for samfunnet. 

Netflix
Kommer på Netflix

Pacific Rim

En tenåring og hans yngre søster er piloter i en forlatt Jaeger, som er en gigantisk kamprobot brukt for å bekjempe monstre. De forsøker å finne sine foreldre. 

Vis flere (87)
X