[wwp_vc_breadcrumbs_dynamic show_home=»0″ show_parent=»1″ show_child=»0″ theme=»2″ custom_styling=»yes» default_color=»#1e73be» active_color=»#000000″]

Science fiction-serier | Seriedatabasen

Alle
Anbefalt
Kommer
Ferske episoder ute
Amazon Prime Video
C More
Dplay
HBO Nordic
Netflix
NRK TV
TV 2 Sumo
Viaplay
Alias. Foto: ABC

Alias

Alias handler om spionen Sydney som, etter at forloveden blir myrdet av den onde organisasjonen hun jobber for, bestemmer seg for å bryte den ned fra innsiden, og blir en dobbeltagent for CIA.

Ferske episoder ute

Pandora

Viaplay

I år 2199 finner en ung kvinne som har mistet alt en ny mening med livet: Å forsvare verden mot ytre fiender. 

October Faction. Foto: Netflix

October Faction

Netflix

Monsterjegerne Fred og Deloris Allen slår seg til ro med sine barn, men får det vanskelig med å holde sine identiteter hemmelig. Basert på et populært tegneserieblad. 

Mortel. Foto: Netflix

Mortel

Netflix

Etter å ha inngått en avtale med en overnaturlig person får to skoleelever ekstraordinære krefter, og slår seg sammen for å løse en drapsgåte.

amazon logo
Kommer på Amazon Prime Video

The Peripheral

Flynne Fischer forsøker å holde familien samlet i et bortglemt hjørne av morgendagens Amerika. Hun har ingen fremtidsutsikter, før fremtiden en dag kaller på henne. 

Peacock: Foto: Peacock

Battlestar Galactica

Dette er den andre nyversjonen av den klassiske si-fi serien om krigsskipet Battlestar Galactica, som frakter de siste overlevende etter et fatalt angrep på menneskeheten.

CBS All Access

The Man Who Fell to Earth

Serien er basert på Science fiction-boken ved samme navn av Walter Tevis, og som i 1976 ble filmatisert med David Bowie i hovedrollen. Den handler om et romvesen som kommer til jorden og som må konfrontere sin

Tranmissions

Sci-fi thriller fra Bodyguard-skaper Jed Mercurio. På en avsidesliggende radiostasjon mottar en isolert forsker merkelige radiosignaler fra verdensrommet. 

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

Serie basert på kultklassikeren ved samme navn, som opprinnelig var et radioprogram. Senere ble det en rekke populære bøker. Vi følger Arthur Dent i tiden etter at jorden blir ødelagt av noen særdeles

Stargate sg-1

Stargate SG-1

En hemmelig avdeling i militæret, kalt SG-1, opprettes for å utforske andre planeter nylig oppdaget gjennom teknologien "stargate" - stjerneporter som gir tilgang til fjerne deler av universet. 

HBO Logo
Kommer på HBO Nordic

Contraband

Fra Lost-skaper J.J. Abrams kommer en episk sci-fi fantasy om en verden i krig mot en monstrøs undertrykkende styrke. 

The Stranded sesong 1. Foto: Netflix

The Stranded

Netflix

Kraam og 36 av hans medstudenter overlever en ødeleggende tsunami. Strandet på en øy oppdager de raskt at noe mystisk er på ferde og at kampen for overlevelse blir tøff. 

Ferske episoder ute

Devs

HBO Nordic

Lily Chan oppdager at det kan være en tilknytting mellom hennes arbeidsgiver, som er et teknologiselskap, og drapet på hennes kjæreste. 

Avenue 5. Foto: HBO
Ferske episoder ute

Avenue 5

HBO Nordic

Veep-skaper Armando Iannucci står bak serien satt flere hundre år frem i tid, hvor vi følger en kaptein (spilt av Hugh Laurie) og hans besetning som forsøker å komme overens med omgivelsene i en folksom

NeXT. Foto: Fox

neXt

En global katastrofe er i emning når en kunstig intelligens går rebelsk. Programmets skaper (spilt av John Slattery) blir med i en gruppe satt til å sette en stopper for trusselen. 

Taken

Vi følger tre ulike generasjoner gjennom fem tiår som opplever å bli bortført av romvesen.

Another Life. Foto: Netflix

Another Life

Netflix

Astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) er fokusert på å oppdage utenomjordiske vesen. Hun leder en besetning som ender opp på et langt farligere oppdrag enn noen av de kunne forutse. 

Kommer på HBO Max

Dune: The Sisterhood

I Dune: The Sisterhood følger vi en mystisk kvinnerorganisasjonen Bene Gesserit. Den er del av den populære Dune-bokserien, hvor det er en orden kun for kvinner. Der trenes man på intenst vis for å få evner

Ad Vitam

Netflix

I en fremtid hvor mennesker kan leve evig takket være regenereringsteknologi, etterforskes en rekke selvmord blant tenåringer. 

Section Zéro

Viaplay

I en nær fremtid styres Europa av multinasjonale selskap. Et av de mektigste blant dem ønsker å styrke egen dominans ved å erstatte politiet med en egen styrke. 

Vis flere (95)

X