Kalender og seriedatabase

Krimserier

Amazon Prime Video
C More
Dplay
HBO Nordic
Netflix
NRK Nett-TV
TV 2 Sumo
Viaplay
Anbefalt
Kommer

Baptiste

Spin-off av populære The Missing. Etterforsker Julien Baptiste bidrar i etterforskningen av en kompleks sak i Amsterdam. 

Kommer på Viaplay

Deadly Class

Viaplay

Vi følger livene til eleer ved King's Dominion, en eliteskole for leiemordere. Serien baseres på bøkene med samme navn.

Bodyguard. Foto: BBC

Bodyguard

Netflix

En krigsveteran får i oppdrag å være livvakt til en politiker som var en viktig fortaler for krigen han var med å utkjempe. 

The Tunnel sesong 1

The Tunnel

NRK Nett-TV

Fransk-britisk krimserie som er løst basert på svensk-danske Broen. Den britiske etterforskeren Karl Roebuck må samarbeide med den franske etterforskeren Elise Wassermon i jakten på en seriemorder. 

P-Town

Den føderale fiskeri-agenten Jackie Quinones bruker stillingen til å forføre turister og har et lite entusiastisk jobbhverdag. Det er inntil hun en dag kommer over et lik. Med ett blir hun innblandet i

Det som göms i snö
Ferske episoder ute

Det som göms i snö

Dplay, Viaplay

Rettssamfunnets grunnleggende prinsipper blir satt på prøve og et skjult maktspill tar seg inn i de fine korridorene. Men gamle sannheter kommer for en dag og lovens voktere går ikke av veien for å bryte

Mordene i Sandhamn

Svensk krimserie om politimannen Thomas Andreasson og jusristen Nora Linde, som prøver å løse drapssaker i den svenske skjærgården.

Hidden sesong 1. Foto: BBC

Hidden

Etterforskerne Cadi John og Owen Vaughan får en krevende sak når en savnet kvinne blir funnet død etter flere år.

Dead Lucky. Foto: NRK
Kommer på NRK

Dead Lucky

En etterforsker er besatt på å fakke en raner som drepte en av hennes kolleger. 

Norskov sesong 2

Norskov

NRK Nett-TV

Norskov er en by som kjemper for sin fremtid. Byens unge lever fra fest til fest, og narkotikaforbruket er økende, også i idrettsmiljøene.

Save Me

Nelson "Nelly" Row får livet snudd på hodet når hans 13 år gamle datter forsvinner på mystisk vis.

The Oath

En kriminell gjeng utenom de vanlige, bestående av menn og kvinner som har sverget å bekjempe kriminalitet. 

Kommer på HBO Nordic

Hackerville

HBO Nordic

Et hackerangrep mot tyske banker spores tilbake til Romania. Den tyske etterforskeren Lisa Metz reiser til landet for å etterforske angrepet sammen med en lokal etterforsker. 

Sharp Objects

HBO Nordic

Krimjournalisten Camille Preaker har nylig blitt behandlet på psykiatrisk sykehus etter år med selvskading. Hun vender hjem til WInd Gap, Missouri, for å etterforske mordet på to unge jenter.

Project Blue Book

Dr. J. Allen Hynek er en briliant professor som hyres inn av militæret til å etterforske saker som involverer UFO-mysterier på 50- og 60-tallet.

Ny sesong bekreftet

Private Eyes

Etter å ha møtt privatetterforsker Angie Everett satser den tidligere ishockey-proffen Matt Shade på å bli hennes kollega. Livet som etterforsker må balanseres med oppdragelsen av hans blinde datter. 

F.B.I.

Livet til FBI-agenter ved kontoret i New York er krevende og involverer spenning, action og drama. Serien kommer fra Dick Wolf, som blant annet står bak Chicago Med, Chicago Fire, Chicago P.D og Law &

City On A Hill

I et korrupt Boston på 90-tallet ankommer den nye statsadvokaten Decourcy Ward (Aldis Hodge). Han inngår en usannsynlig allianse med den korrupte FBI-veteranen Jackie Rohr (Kevin Bacon).

The Act

True-crime antalogiserie som handler om særdeles merkelige saker. Serieskaper er Nick Antosca og den prisvinnende journalisten Michelle Dean. 

Ferske episoder ute

Magnum P.I.

Viaplay

Thomas Magnum er en veteran som har tjenestegjort i Afghanistan. Han anvender erfaring, ferdigheter og kunnskaper opparbeidet som soldat i sin nye jobb som privatetterforsker.

Instinct

Dramaserien handler om en tidligere CIA-agent som er blitt professor. Han må vende tilbake til sitt gamle yrke når en seriemorder bruker en av hans bøker som inspirasjon til å begå mord.

C.B. Strike

C.B. Strike

Serien er basert på krimroman av J.K. Rowling (Harry Potter). Tom Burke har hovedrollen som en krigsveteran som nå er etterforsker i London.

Deception

Den vanærte illusjonisten Cameron Black (Jack Cutmore-Scott ) sparker igang en ny karrière som konsulent for FBI. Kay Daniels (Ilfenesh Hadera) blir hans FBI-partner. 

Proven Innocent

Advokaten Madeline Scott (Rachelle Lefevre) er fast bestemt på å få gjenåpnet saker hvor mennesker er utsatt for justismord. 

Take Two

Ella (Rachel Bilson) er en nylig rehabilitert skuespiller som forsøker å sparke igang karrieren ved å "skygge" privatetterforskeren Eddie (Eddie Cibrian). Hennes fortid som skuespiller for en politiserie viser

Ny sesong bekreftet

Veronica Mars

Hennes bestevenn blir myrdet og faren mister jobben som sheriff. Da tar Veronica Mars saken i egne hender og forsøker å komme til bunns i mysteriet som privatetterforsker.

Henter flere...
X