Annonse

mars, 2017

2017fre17mar00:01fre23:50PremiereYou Are Wanted sesong 1Amazon Prime Video00:01 - 23:50 Sjanger:Drama,Spenning,Thriller

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for You Are Wanted, sesong 1. 

 

Seriebeskrivelse fra Amazon Prime Video:

«Denne serien er Amazons første tyske originalproduksjon og forteller historien om Lukas Franke, spilt av Matthias Schweighöfer. Lukas er en ung hotellsjef og far som får hverdagen brutalt ødelagt når identiteten hans blir hacket. Flere merkelige nyheter dukker opp og Lukas’ identitet fortsetter å bli endret.

Hendelsene vekker mistanke hos det tyske føderale kontoret for kriminlitet (BKA) som beskylder Lukas for å være medlem av en terrorgruppe. Til og med hans kone (spilt av Alexandra Maria Lara) begynner å tvile på han. Lukas innser snart at han må ta opp kampen når også barnet hans blir truet. Han allierer seg med Lena Arandt (spilt av Karoline Herfurth) som også er et offer for identitetshacking.

Med hennes hjelp prøver han å finne de ansvarlige hackerne bak angrepet på hans identitet. Hvem står bak konspirasjonen? Hvorfor ble nettopp han målet? Lukas er tvunget til å slå tilbake, finne gjerningsmennene, bevise sin uskyld og gjenerobre sitt gamle liv. Den tyske serien er stjernespekket med Alexandra Maria Lara, Karoline Herfurth og Tom Beck. Serien vil få teksting på flere europeiske språk, i tillegg til dubbing på utvalgte språk.»

 

Trailer

Tidspunkt

(Fredag) 00:01 - 23:50

Kanal/tjeneste

Amazon

Originalkanal

Amazon

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X