januar, 2017

2017tor12jan21:30PremiereTypisk deg med Petter Schjerven sesong 4TVNorge og Dplay21:30 Sjanger:Program

Typisk deg med Petter Schjerven, sesong 4. Foto: TVNorge

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for Typisk deg med Petter Schjerven, sesong 4.

Beskrivelse fra TVNorge:

«Hele Norges Petter Schjerven er tilbake med ny sesong av landets mest underholdende og lærerike program. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, gjøre små psykologiske eksperimenter og spørre folk på gata, forsøker Petter å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Altså hva som er typisk deg.

Temaene for årets programmer spenner fra sinne til kos, fra naturen til manipulasjon. I tillegg skal Petter finne ut hvem som er Norges beste A4-menneske når han sender ti vaskeekte kjendiser gjennom sitt nye og oppgraderte Psykokammer. I sesongpremieren gjør Petter et dypdykk i det å være sinna. Han får et lynkurs av Atle Antonsen i å være sint og undersøker hvorfor akkurat botox kan gjøre verden til et mindre sint sted.

I tillegg snakker han med Liv Signe Navarsete om episoden som gjorde uttrykket «Navarsinne» kjent. Hvorfor viser vi så lett sinne i trafikken og ikke ellers? Er det best å vise sinne ofte eller holde det inne i seg? Og hvordan går det når Lene Kongsvik prøver seg på oppgavene i årets Psykokammer?»

X