Menu

april, 2017

201714apr21:40- 23:00The Witness for the Prosecution (Agatha Christie: Vitnet)TV2 og TV2 Sumo

Tidspunkt

(Fredag) 21:40 - 23:00

Kanal/tjeneste

TV2 Sumo

www.tv2sumo.no

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for The Witness for the Prosecution (Agatha Christie: Vitnet).

 

Seriebeskrivelse fra TV2:

«”Agatha Christie: Vitnet» er en miniserie er basert på Agatha Christies novelle ”Witness for the Prosecution”. I rollen som offeret Emily French ser vi Kim Cattrall (Modus, Sex and the City).

En blodtørstig morder har slått til i London. Vi skriver 1920. Offeret er den rike franske og glamorøse Emily. Alle mistanker peker mot Leonard Vole , en ung arving som mistenkes for å ha tatt hennes liv for å få tilgang til hennes enorme formue. Dette er i hvert fall forklaringen som Emilys dedikerte hushjelp gir i retten. Leonard er derimot overbevist om at hans partner, den gåtefulle korjenta Romaine, kan bevise hans uskyld. Det er duket for påskekrim i Agatha Christie-stil!

– Agatha Christie beviser nok en gang at hun klarer å gi oss gåsehud gjennom BBC dramatiseringen av teateroppsetningen ”Witness for the Prosecution”. Dette er påskekrim slik vi nordmenn er oppvokst med – mord, mysterier og en intens jakt på morderen. Fjorårets påskekrim Agatha Christies ”And Then There Were None” var en stor suksess på TV 2 og vi håper påskekrim-sultne nordmenn vil la seg fengsle av Kim Cattralls skjebne i denne mini-serien, sier Nina Lorgen Flemmen, direktør internasjonale programmer hos TV 2.

Krimserien ”Agatha Christie: Vitnet” består av to deler. I rollene ser vi, foruten Kim Cattrall som Emily French, Billy Howle som Leoard Vole, Toby Jones som John Mayhew, Andreas Riseborough som Ramaine Heilger og Haylwy Carmichael som Alice. Serien er regissert av Julian Jarrold og produsent er Colin Wratter.»

 

Trailer

Originalkanal

BBC One

Bilder

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X