juni, 2017

2017søn18jun22:3023:30PremiereThe Jim Jeffries Show, sesong 1Comedy Central22:30 - 23:30 Sjanger:Program,Talk show

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for The Jim Jeffries Show, sesong 1. 

 

Programbeskrivelse fra Comedy Central

«Humorshowet, som ledes av den australske stand-up komikeren Jim Jefferies, ligner ikke på de tradisjonelle Late Night-showene vi er vant til – Jefferies tar som vanlig det hele et steg videre.

Fra bak skrivebordet diskuterer Jefferies aktuelle nyhetshendelser på en humoristisk og kontroversiell måte. Programmet inneholder blant annet intervjuer, internasjonale reportasjeinnslag og dypdykkende undersøkelser.

I første episode rekker Jefferies å ta for seg alt fra Trump til abort og rasisme, i tillegg til at söta bror får gjennomgå. Jefferies diskuterer svensk politi, hva han egentlig syns om Sverige – og ikke minst svenske damer.

Om Jim Jefferies

Komiker, skuespiller og forfatter Jim Jefferies har sikret sin plass som en av de mest respekterte komikerne i sin generasjon. Med sin kontroversielle og utfordrende stand-up-stil fortsetter han å overraske og underholde publikum over hele verden.

Jim Jefferies har tidligere dukket opp i Comedy Centrals @Midnight med Chris Hardwick og The Comedy Jam-spesialen i fjor sommer.

Om The Jim Jefferies Show

Executive producers for showet er Jefferies selv, Scott Zabielski og Brillstein Entertainment Partners Alex Murray og Tim Sarkes. Jason Reich er co-executive producer og manusforfatter. Adam Londy og Monika Sielinska er executives in charge of production for Comedy Central.»

Klipp og trailer

 

Tidspunkt

(Søndag) 22:30 - 23:30

Kanal/tjeneste

Comedy Central

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X