juni, 2017

2017tor01jun00:0100:02PremiereThe Good Fight sesong 1HBO Nordic00:01 - 00:02 Sjanger:Drama

Detaljer

Her finner du premieredato og serieinformasjon for The Good Fight, sesong 1.

 

Seriebeskrivelse fra HBO Nordic

«The Good Wife-skaperne Robert og Michelle King er klare med fortsettelsen på sin prisvinnende serie i form av den nye serien The Good Fight. Christine Baranski, Cush Jumbo og Rose Leslie. Første sesong (10 episoder) vil bli tilgjengelig i sin helhet på HBO Nordic 1. juni.

Det har gått ett år siden hendelsene i The Good Wife fant sted, og Diane Lockhardt (Christine Baranski) har fått nok. Innsettelsen av Trump har overbevist henne om at det er på tide å komme seg videre i livet. Hun investerer penger i en bolig i Provence, sier opp jobben i advokatfirmaet og forbereder seg på å skrive sine memoarer i Frankrike. Men livet blir ikke alltid slik man har planlagt det. I det Diane er i ferd med å forlate selskapet starter hennes guddatter Maia Rindell (Rose Leslie, Game of Thrones) sitt første år som advokatfullmektig. Ikke lenge etter forårsaker Maias foreldre en økonomisk skandale så stor at Maia blir behandlet som en utstøtt og Diane går konkurs. Men selv om de befinner seg på bunnen, er Maia og Diane klar for å kjempe seg opp og frem igjen.

Robert og Michelle King er showrunnere og produsenter. Phil Alden er medskaper av serien og har også vært med på å skrive og produsere den første premiereepisoden i samarbeid med King-prate. Premiereepisoden er regissert av Brooke Kennedy. Ridley Scott, David Zucker, Liz Glotzer, Brooke Kennedy og Alison Cross er eksekutive produsenter. Serien er produsert av CBS Television Studios i samarbeid med Scott Free Productions og King Size Productions. The Good Fight er distribuert internasjonalt av CBS Studios International og er tilgjengelig kun på HBO Nordic i Norge, Sverige, Danmark og Finland. «

 

Trailer

Tidspunkt

(Torsdag) 00:01 - 00:02

Kanal/tjeneste

HBO Nordic

www.hbonordic.com

Originalkanal

CBS

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X