august, 2017

2017ons23aug22:00PremiereSøskenTV2 og TV2 SumoSjanger:Dokumentar

Detaljer

Her finner du premièredato og informasjon for dokumentarserien Søsken på TV2. 

Dokumentarserie i 6 deler. 

 

Beskrivelse fra TV2:

Linnea sitter i rullestol, Abelone er blind og Sem har Williams syndrom. I denne unike, norske dokumentarserien følger vi seks familier hvor en av søsknene er «pakket inn» på en litt annen måte.

Det sies at søsken er den beste gaven foreldre kan gi sine barn, men søsken velger ikke hverandre. Hvordan er det å ha en bror eller søster som er alvorlig syk eller har andre store utfordringer i livet? 

Linnea har sittet i rullestol hele livet, men for tvillingsøster Martine og lillesøster Kaisa er dette normalt. Hun er jo bare pakket inn på en annen måte. Når Linnea blir syk bare noen dager før danseforestillingen til tvillingsøsteren, blir søstrene bekymret. Kommer Linnea til å bli frisk nok til å se søsteren danse? 

Lillebror Edvard tenker at det må være rart for storesøster Abelone at hun ikke kan se. Abelone har vært blind hele livet, men en ny behandling i USA kan snu livet på hodet for familien. Sannsynligheten for at Abelone får syn, er stor, men for å få operasjonen må øynene til Abelone være helt uten skader. Derfor er skuffelsen stor når de oppdager at hun har fått grå stær. 

For Lara er det ikke så spesielt at storebror Sem har det sjeldne syndromet Williams syndrom. Det betyr bare at han er ekstra sosial og blir spesielt glad i mennesker. Sem har akkurat bestemt seg for å bli konfirmert, som den første i den ikke-kristne familien sin. 

Tidspunkt

(Onsdag) 22:00

Kanal/tjeneste

TV2

www.tv2sumo.no

X
X
X