Annonse

mars, 2017

2017fre10mar00:01PremiereRed Oaks sesong 2Amazon Prime Video00:01 Sjanger:Komedie

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for Red Oaks, sesong 2. 

 

Seriebeskrivelse fra Amazon Prime Video:

«Med stjerner som Craig Roberts, tar Red Oaks seerne tilbake i tid – til sommeren 1986 i New Jersey, da Top Gun var # 1 på kinoene og livet var enkelt. For alle, utenom de intetanende medlemmene og mislykkede medarbeiderne av Red Oaks Country Club.

For assisterende tennistrener David Meyers (Craig Roberts) har det vært et år preget av omveltninger. I fritt fall etter foreldrenes skilsmisse er han blitt tvunget til å droppe ut av NYU og gi slipp på drømmen om å bli filmskaper. Men det finnes et litet lysglimt i tilværelsen, den gryende romansen med Skye, datteren til klubbpresident Doug Getty.

Samtidig sliter Davids familie og venner seg gjennom sine egne kompliserte sommerflørter. Red Oaks er skapt og produsert av Gregory Jacobs og Joe Gangemi, med stjerner som Ennis Esmer, Oliver Cooper, Paul Reiser, Alexandra Socha, Richard Kind og Jennifer Grey i sentrale roller. Fra Wall Street til Paris’ gater, fra rettssaler på Manhattan til kunstgallerier i Soho og fra bakgårdsbryllup til å gamle sex-partnere. Red Oaks handler på mange måter om alle de morsomme stedene man befinner seg på veien til å finne seg selv. Serien er også produsert av Steven Soderbergh og David Gordon Green.»

 

Trailer

Tidspunkt

(Fredag) 00:01

Kanal/tjeneste

Amazon

Originalkanal

Amazon

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X