januar, 2018

2018fre12jan20:00PremiereNorske Talenter sesong 9TV 2 og TV 2 Sumo20:00 Sjanger:Reality

Tidspunkt

(Fredag) 20:00

Detaljer

Her finner du premièredato og informasjon for Norske Talenter sesong 9 på TV 2 og TV 2 Sumo. 

 

Om programmet

Norske talenter har fått med seg Janne Formoe og Mona Berntsen som dommere årets sesong. Sammen med Mia Gundersen og Bjarne Brøndbo skal de finne Norges beste talenter.

Nå starter den niende sesongen av den populære talent-serien på TV 2. I hele vinter og vår skal talenter fra det ganske land overbevise dommerne om at de har et unikt talent.

I år setter Janne Formoe og Mona Berntsen seg i to av dommerstolene. De har begge lang erfaring fra å stå på en scene både som skuespiller og danser. De har selv vært med på diverse auditions og vet hva det betyr for deltagerne.
Janne har forruten lang skuespillererfaring på scene, også spillt i en rekke filmer og tv-serier.

Mona Berntsen har de siste åtte årene hatt en internasjonal karriere som danser, på de største scenene verden rundt og med store artister. Hun hoppet nylig av verdensturneen med Justin Bieber.
Mona har og vunnet «So You Think You Can Dance – Scandinavia 2008»

Mia Gundersen er veteranen i dommerpanelet og har vært med i alle de tidligere sesongene. Bjarne Brøndbo går på sin tredje sesong.

Antall episoder: 37

 

Se hva som kommer

Du finner oversikt over flere TV 2 Sumo-premierer i TV 2 Sumo-kalenderen. Abonnenter finner også oversikt over alle nye kommende serier her, i tillegg til oversikt over alle nye kommende sesonger.

Sjekk ut premierekalenderen for oversikt over øvrige kanaler og strømmetjenester.

X
X
X