Annonse

mars, 2017

2017fre10mar00:01PremiereHand Of God sesong 2Amazon Prime Video00:01 Sjanger:Drama,Spenning

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for Hand Of God, sesong 2.

 

Seriebeskrivelse fra Amazon Prime Video:

«Serien er skapt og skrevet av Ben Watkins (Burn Notice) og har Golden Globe-vinner Ron Perlman (fra Sons of Anarchy) i rollen som dommeren Pernell Harris.

Med en tøff livsstil og evnen til å tøye loven har kongen av San Vicente, «Dommer Maximum», nådd bunnen når han må møte i retten for drapet på en politimann. Visjonen til Pernell og gjenferdet av sønnen vil sakte men sikkert lede han gjennom en konspirasjon større enn han kunne se for seg, noe som truer forholdet til kona og alt han holder kjært.

I denne sesongen må «Dommer Maximum» kjempe på to fronter – en for å gjenopprette tilregneligheten og den andre for å gå fri. I Hand of God møter vi også Dana Delany (fra Body of Proof) i rollen som dommerens kone Crystal på jakt etter å sikre arven fra sønnen, Andre Royo (fra The Wire) i rollen som den smarte, men utspekulerte ordføreren Robert ”Bobo” Boston. Garret Dillahunt (fra Justified) spiller den gjenfødte sosiopaten «KD», med voldelige tendenser som blir utnyttet av Pernell.

I tillegg ser vi Emayatzy Corinealdi (fra Roots), som Pernells tidligere call-girl Tessie. Alona Tal (fra Supernatural) spiller Pernells sørgende svigerdatter Jocelyn Harris, og Julian Morris (fra Pretty Little Liars) som den moralsk tvilsomme predikanten Paul Curtis, og Elizabeth McLaughlin (fra Betrayal) som predikantens kjæreste, Alicia. Denne sesongens stjernespekkede oppsett får også selskap av Linda Gray (fra Dallas), Nia Long (fra The Best Man) og Brian Baumgartner (fra The Office).»

 

Trailer

Tidspunkt

(Fredag) 00:01

Kanal/tjeneste

Amazon

Originalkanal

Amazon

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X