Annonse

februar, 2017

2017ons15feb21:40PremiereFødt i feil kropp sesong 2TV2 og TV2 Sumo21:40 Sjanger:Dokumentar,Program

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for Født i feil kropp, sesong 2.

 

Programbeskrivelse fra TV2

«I Norge finnes det en rekke mennesker som føler at de er født jente i en guttekropp, eller som gutt i en jentekropp. De kjemper for å bli forstått og for å få leve som den de er. Tenk deg angsten, redselen og ikke minst selvforakten for en mann når han kommer i kvinnelig pubertet, utvikler bryst og får menstruasjon. Er du gutt, fanget i kroppen til en jente, er det dette som skjer.

Å kjenne seg som jente, men være fanget i kroppen til en gutt, være livredd og engstelig for å komme i mannlig pubertet og utvikle mørk stemme, synlig adamseple og skjeggvekst er neppe enklere.

I 2014 og første sesong møtte vi et knippe tøffe mennesker som ga oss et innblikk i hvordan det oppleves å være født i feil kropp. Vi ble kjent med mennesker fra 8 – 70 år som ga oss en smakebit på hva en kjønnsbekreftende behandling faktisk er.

I årets sesong møter vi hovedsakelig unge mennesker i alderen 9 – 26 år. Noen av disse gir oss et gledelig gjensyn fra første sesong hvor vi tydelig ser forskjell både i alder og utseende. Noen av dem vi har møtt før, har i dag kommet langt videre i sin prosess mot å bli den de ønsker å være, selv om veien fram fortsatt er lang.

I første program møter vi Rino og David, som forelsket seg i hverandre som to jenter. I dag er de gutter, og lever som et homofilt par. De forteller at seksualitet og kjønn ikke nødvendigvis henger sammen.»

Tidspunkt

(Onsdag) 21:40

Kanal/tjeneste

TV2

www.tv2sumo.no

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X