Annonse

februar, 2017

2017ons15feb20:00PremiereFjellmat - med Rune, Margit & Moi sesong 2TV2 og TV2 Sumo20:00 Sjanger:Program

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for Fjellmat – med Rune, Margit & Moi, sesong 2.

 

Programbeskrivelse fra TV2

«En matglad komiker, en engasjert tradisjonsmatambassadør og en mesterkokk på kulinarisk skattejakt i eventyrlige Setesdal, er hva du møter i andre sesong av Fjellmat – med Rune & Margit & Moi.

Rune Andersen, Margit Dale og Trond Moi tar deg med til dalen som ble igjen i middelalderen, mens resten av Norge gikk videre. Programmet byr på spontan komikk, storslått natur, spennende opplevelser – og ikke minst velsmakende mat. Margit Dales tradisjonelle matretter inspirerer Trond Moi til kulinariske stunts basert på de samme råvarene. Rune Andersen får smake mat han ikke engang ante eksisterte og får prøve seg på alt det en bygutt egentlig ikke kan noe om.

I sesongens første episode besøker den muntre og matglade trioen en eplegård i Bygland, de lager mjød i Bykle og inviterer til fest i Valle med felespill, dans og god mat. Rune får prøve seg på saueklipping sammen med «Jakten på kjærligheten»-yndlingen Tor Espen Helle og finner etter hvert ut at det er lammet han har klippet som står på kveldens festmeny. I tråd med gammel tradisjon skal det lages mat av absolutt hele dyret. Klarer de å få det til?»

Tidspunkt

(Onsdag) 20:00

Kanal/tjeneste

TV2

www.tv2sumo.no

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X