Annonse

april, 2017

2017man10apr21:40PremiereApple Tree Yard sesong 1TV2 og TV2 Sumo21:40 Sjanger:Drama,Spenning,Thriller

Detaljer

Her finner du premieredato og informasjon for Apple Tree Yard, sesong 1. 

 

Seriebeskrivelse fra TV2

”Apple Tree Yard” er en dampende thriller med Emily Watson og Ben Chaplin i hovedrollene. Serien er basert på bestselgerboken til Louise Doughty, og har fått massiv omtale og strålende kritikker i britisk presse. Dr. Yvonne Camichael (Emily Watson) har en fantastisk karriere, et vakkert hjem og en kjærlig familie. Men skinnet kan bedra. Når hun blir oppsøkt av en sjarmerende fremmed (Ben Chaplin), tar hun sjanser hun tidligere aldri har drømt om. Yvonne ender opp i en lidenskapelig og altoppslukende affære. Samtidig blir hun utsatt for en voldshandling av en kollega, og alt tar en dramatisk vending. 

Yvonne Carmichael er en smart, vellykket og svært anerkjent vitenskapskvinne. Hun er gift med Gray, har to voksne barn og lever et vanlig og tilsynelatende tilfreds liv.

Etter en av hennes foredrag, blir hun kontaktet av en sjarmerende fremmed mann. Han virker interessert i hennes fagfelt og ikke minst i henne. Plutselig befinner de seg alene i en intim situasjon. Yvonne har ingen forventninger om å se ham igjen, men dette er starten på en lidenskapelig og altoppslukende affære.

Yvonne er på vei til en fest med kollegaer, treffer hun igjen Mark og de to har sex i en liten bakgate, Apple Tree Yard. Glad og fornøyd ankommer hun arrangementet med kollegaene litt senere, en kveld som etter hvert tar en dramatisk vending. Yvonne blir utsatt for en sjokkerende voldshandling. Det Yvonne virkelig verdsetter her i livet settes på spill, når voldssaken ender opp i retten.»

Trailer

Tidspunkt

(Mandag) 21:40

Kanal/tjeneste

TV2

www.tv2sumo.no

Originalkanal

BBC One

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X