Uke 22: Serie- og sesongpremierer (2024)

Det blir nok en stor Netflix uke denne gangen. Det er bare å sette seg pent ned forann den røde logoen og trykke «ja» mange ganger til spørsmålet «ser du fremdeles på?».

Onsdag: Bionic sesong 1 – Netflix

Hva hadde du gjort om du var en atlet på vei til å bli verdensmester, når plutselig verden snur øynene mot atleter med høyteknologiske proteser, som kan hoppe tre ganger så langt, løpe tre ganger så fort, gjøre alt bedre enn deg, og alt du har er et tilbud om ‘støttegruppe for oss uten mekaniske hjelpemidler’? Ville du hørt på slangen som hvisker i øret ditt. slangen som sier at om du mistet et ben og fikk et bionisk istedenfor, hadde du kanskje fått i gang karrieren din igjen, kanskje til og med blitt en av de beste i verden?

Året er 2035 og vi entrer inn i en dystopisk fremtiden hvor samfunnet av dem med bioniske proteser dominerer. Dette leder to søstre ned en ondskapsfull sti, hvor den ene har proteser og den andre ikke, og hvor begge ønsker å knuse den andre. På banen, selvsagt…

Torsdag: Geek Girl – Netflix

Prinsesse på Prøve møter The Devil Wears Prada og Ugly Betty? Denne er jo på en måte det vi alle ser på for tiden. Top Model og romcoms, men er den spennende nok for det? «Dette er en historie for alle som ønsker å passe inn.» sier traileren «Om du ønsker å endre livet ditt må du noen ganger tørre å vise deg». Det er litt teit, bli populær modell og møt en kjekk fotograf. Det er i allefall det det ser ut som fra traileren. Meeeeen. Kanskje den er bedre enn den ser ut? Og kanskje den er god å ha på i bakgrunnen når man sitter og gjør på andre ting. Vi får se.

Torsdag: Eric – Netflix

Denne har Benedict Cumberbatch i seg, noe som automatisk drar meg til den, da han er kjent for å velge spennende prosjekter å jobbe på.

9 år gamle Edgard ble borte på vei til skolen og Vincent klarer ikke å slippe tanken på at han må gjøre mer for å finne sønnen. I desperasjonen går det så langt at han strekker seg etter hvert eneste hårstrå av håp, helt til han til og med snur seg til sønnens fantasimonster som bor under sengen.

Dato

Tittel


Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på nytt og kommende på de forskjellige strømmetjenestene.

Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud