Uke 12: Serie- og sesongpremierer (2024)

Det er kun Young Royals som teller for meg denne uken. Beklager kjære lesere, om dere heller ville høre om noe annet. Den er bare så god og jeg gleder meg slik til å se siste episode i kveld.

Foruten denne er det humoristisk krim på gang på Apple TV+ i form av Palm Royal og spennende sci-fi, fra produsentene bak Game of Thrones, på Netflix (3 Body Problem).

SkyShowtime og Viaplay Kjører også på med thriller/krim, passende nå til påskesesongen. Med Viaplays sesong 4 av Wisting og SkyShowtimes nye serie kalt Veronika.

Mandag: Young Royals – Siste episode – Netflix

Det blir sårt å si farvel til denne flotte serien i kveld kl 18, når vi får se siste episode i siste sesong. Vi håper den avslutter like bra som den har vært alle episodene til nå. Det er sterkt å ha holdt intensiteten og interessen oppe så lenge, med tre så og si feilfrie sesonger. Vi kaster hatten for Young Royals.

Young Royals sesong 2
Foto: Netflix

Onsdag: Palm Royal – Sesong 1 – Apple TV+

Traileren gav litt Desperate Housewives vibber. En setning fra traileren som satt seg i minnet er: «I am never in over my head. It would be disrespectful to my hairdresser».

Serien er løst basert på romanen «Mr. and Mrs. American Pie» av Juliet McDaniel, og handler om Maxine Simmons (Kristen Wiig) som prøver å bli en del av Palm Beach. Vi får til og med se Ricky Martin i denne. Hvor langt er du villig til å gå for å oppleve det «grønnere gresset på den andre siden av gjerdet»?

Klipp: Apple TV+

Torsdag: 3 Body Problem – Sesong 1 – Netflix

Fra de Emmy-vinnende skaperne David Benioff og D.B. Weiss (Game of Thrones), og Emmy-nominerte Alexander Woo (True Blood) kommer denne mystiske historien om et valg i 1960-tallets Kina som gjør at en gruppe briljante forskere i dagens samfunn blir vitne til at naturlovene smuldrer opp foran øynene deres.

Klipp: Netflix

Dato

Tittel


Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på de forskjellige strømmetjenestene.

Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud